Samsung Galaxy A50: probleme dupa update la Android 10

Autor: B.M.
Actualizat: 27 ian 2021, 22:05
Samsung A50

Samsung Galaxy A50: probleme pe care poti sa intampini daca faci upgrade-ul la Android 10. Lista cu solutii si rezolvari simple.

Samsung A50: probleme pentru unul dintre cele mai populare telefoane din Romania. Cu un raport pret specificatii foarte bun, Samsung Galaxy A50 a devenit unul dintre cele mai bine vandute telefoane din Romania.

Iata cateva dintre specificatiile care l-au transformat in best seller: display AMOLED de 6.4 inch, configuratii cu pana la 6 GB RAM si 128 GB memorie interna, 3 camere pe spate (25 mpx, 8 mpx ultrawide si 5 mpx de adancime), camera selfie de 25 mpx si baterie mare, de 4.000

mAh cu incarcare rapida.

Samsung A50: probleme pe care le are dupa cel mai recent update, la Android 10; multe au fost semnalate de utilizatori, insa au o rezolvare simpla.

Citeste si: Telefoane de top pentru apeluri video

Samsung Galaxy A50: probleme semnalate la Android 10

Multi dintre utilizatori se plang de faptul ca senzorul de amprenta nu este suficient de precis si are o rata de recunoastere mica.

Din pacate aceasta problema este una hardware si nu poate fi rezolvata. Senzorul de amprenta de pe Samsung A50 este unul ultrasonic, de prima generatie, si din pacate nu este suficient de precis.

O alta problema de care se plang utilizatorii de Samsung Galaxy A50 este legata de led-ul de notificari, care nu mai palpaie. Aceasta nu este o problema reala din cauza faptului ca telefonul nu are montat din fabrica un astfel de led.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce spune telefonul tău despre personalitatea ta?

Cum rezolvi problemele de conectivitate

Samsung A50: probleme si la conectivitate semnalate de mai multi utilizatori dupa update-ul la Android 10. Daca observi ca internetul nu merge asa cum trebuie, prima solutie pe care ar trebui sa o incerci este sa stergi cache-ul si datele din browser. Daca nici acest truc nu rezolva problema, da un restart la telefon.

Dupa update-ul la Android 10, multe persoane au raportat probleme de conectivitate la Bluetooth, care ii impiedica sa imperecheze alte dispozitive la Samsung A50.

Samsung a confirmat ca stie de existenta problemei si ca lucreaza la un update care sa rezolve bug-ul.

Samsung A50: probleme cu bateria

O alta problema pe care multi utilizatori au confirmat-o dupa update-ul la Android 10 este descarcarea rapida a bateriei. Acest lucru nu este unul normal, Samsung Galaxy A50 avand o baterie de dimensiuni generoase. Daca te confrunti cu aceasta problema mergi in Setari -> Utilizarea bateriei si verifica ce aplicatii iti consuma cea mai multa energie.

Samsung A50: probleme cu redarea in HD pe Netflix- inca un bug pe care multi utilizatori l-au raportat. Acesta insa nu are rezolvare, din cauza faptului ca Netflix cu a acordat certificare de playback HD pentru acest dispozitiv. Motivele nu sunt cunoscute inca.

Samsung A50: probleme cu luminozitatea display-ului

Inca o problema cu care multi utilizatori se confrunta dupa update-ul la Android 10 este luminozitatea display-ului, care este prea ridicata. Aceasta nu este de fapt o problema, asa functioneaza display-urile AMOLED produse de Samsung.

Daca totusi doriti sa incercati o rezolvare, mergeti in Setari si schimbati modul ecranului in Basic.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.