Samsung Galaxy Watch Active2 - de ce domină topurile smartwatch-urilor?

Author: B.M.
Actualizat: 19 nov 2020, 08:25

Un ceas este în primul rând un accesoriu.

Dar cum ar fi ca acest artificiu de stil să ofere sfaturi despre stilul de viață și să monitorizeze starea de sănătate? Piața smartwatch-urilor este vastă și în plină concurență. Cei de la Samsung au reușit să se distingă din mulțime și să revoluționeze această nișă prin lansarea modelelor Galaxy Watch Active2.

Pentru cei pasionați de tehnologie, aceste smartwatch-uri promit să acapareze atenția pe toate planurile. În primul rând, se bucură de un design minimalist în care eleganța este la superlativ. Ecranele se bucură de măiestria Samsung, iar specificațiile întrec orice limită a așteptărilor. În cele ce urmează vor fi prezentate succint termenii ce identifică poziția de top a ceasurilor Samsung Galaxy Watch Active 2.

Înainte de a trece la prezentarea celui mai important aspect este demn de menționat faptul că aceste gadgeturi trebuie achiziționate din magazinele de profil, ce asigură garanție ca o certificare în plus a calității produsului. Recomandarea noastră este magazinul online GSMnet.ro. Ceea ce recomandă produsele din catalogul GSMnet este atenția la detaliile calitative și orientarea spre noile tehnologii.

Într-o eră în care tehnologia dictează, gadget-urile sunt cele care fac viața mai ușoară. Este cunoscut faptul că detaliile tehnice sunt greu de îmbinat cu o estetică de invidiat. Cei de la Samsung nu au trecut cu vederea stilul elegant care se așteaptă de la un asemnea accesoriu, implementând în același timp criterii tehnologice high - end.

Samsung Galaxy Watch Active 2 - gadget-ul vedetă al acestui sezon

Funcția de monitorizare a pulsului este comună smartwatch-urilor, dar cei de la Samsung au dezvoltat acest senzor astfel încât să fie eficient din mai multe puncte de vedere. Ritmul cardiac este urmărit în permanență, iar în momentul când sunt depășite limitele normale, se afișează o alertă ce atenționează utilizatorul.

Mai mult decât atât, stresul este gestionat printr-un sistem ce ghidează ritmul respirației cu scopul de a atinge nivelul de relaxare optim.

Magazinul online GSMnet.ro dispune de oferte speciale pentru articole variate din categoria Wearables și nu numai. Pentru cei pasionați de tehnologie și stil, este necesar să fie menționată funcția ce modifică tema ecranului conform ținutei purtatorului. Este așadar ideal pentru o gamă variată de outfit-uri, iar pentru un plus de stil, brățările pot fi schimbate. În acest sens se poate opta pentru cele din silicon prietenoase cu pielea, dar și pentru cele din piele care se pretează unui stil office sau smart casual.

Cum funcționează această funcție? Este nevoie doar de o poză a ținutei, iar aplicația va afișa o temă potrivită care să completeze întregul outfit.

O specificație aparte constă și în posibilitatea de a transfera muzică direct din telefon. Este ideală această funcție inovatoare în activitățile de jogging. Căștile bluetooth se conectează la Samsung Galaxy Watch Active 2, astfel încât activitățile fizice să fie acompaniate de playlist-ul preferat fără a mai avea grija telefonului.

Utilizat la capacitate maximă, bateria ține cel puțin o zi. Funcțiile și modul de concepere sunt optimizate în mod eficient pentru o durată îndelungată a acumulatorului. Mai mult decât atât, încărcarea este wireless, iar cei de la GSMnet.ro dispun și de o baterie externă cu încărcare wireless de la Samsung, aceast model fiind disponibil în România doar în portofoliul lor. Mai multe detalii despre gadget-uri revoluționare, cât și ofertele din categoria wearables găsesc cei interesați, accesând site-ul GSMnet.ro.   

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.