Sanatatea a intrat in GREVA de avertisment! Spitalele au aratat ca niste CIMITIRE

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 oct 2020, 13:20

Spitalele au aratat astazi ca niste cimitire! Sanatatea a intrat in greva de avertisment.

Protestatarii au adus coroane, lumanari si au purtat la brate banderole tricolore. Timp de doua ore, infirmiere, brancardieri dar si asistenti si medici au protestat pentru marirea salariilor.

Spun ca daca nu vor fi luati in seama, vor bloca totul. Greva de avertisment a inceput la ora 8:00 in toate spitalele si cabinetele medicale din tara. Angajatii spun ca le-a ajuns cutitul la os si nu mai pot trai ca pana acum.



Pana si oamenii care au avut de asteptat astazi pe holurile spitalelor din cauza grevei spun ca ii sustin pe medici. Vor conditii decente pentru sanatate.

Angajatii din sistemul sanitar cer, pe langa salariile care sa le permita sa traiasca decent, 6% din Produsul Intern Brut pentru Sanatate. Oamenii sunt decisi ca peste 3 zile sa intre in greva generala daca nu vor fi ascultati si nu li se rezolva revendicarile.

##VIDEO90417##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.