Sancar din Fiica ambasadorului, idilă neașteptată cu una dintre colegele sale de platou din serial? Ea este superba actrița care i-ar fi furat mințile celebrului Engin Akyürek!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2022, 19:47
Engin Akyürek Foto(7)

Engin Akyürek, unul dintre cei mai carismatici actori

Sursa: Captură KANAL D

Presa din Turcia a scris că idila dintre celebrul Engin Akyürek și superba actriță s-ar fi înfiripat inca din primele zile de filmări.

Renumitul Engin Akyürek face parte din elită actorilor talentați și apreciați ai momentului în Turcia. Acesta a cucerit publicul de-a lungul celor aproape 20 de ani de carieră datorită talentului sau, dar și a carismei sale deosebite, ce l-au ajutat treptat să devină unul dintre cei mai admirați actori.

Sancar din Fiica ambasadorului, idilă neașteptată cu una dintre colegele sale de platou din serial!

Publicul din România l-a urmărit pentru prima dată pe carismaticul actor Engin Akyürek încă din anul 2012, pe când a jucat în serialul Fatmagul, alături de frumoasă Beren Saat, iar de curând acesta a revenit la Kanal D în distribuția serialului Fiica ambasadorului, tot în rol principal, alături de Neslihan Atagul, o altă mare actrița a Turciei.

Pe lângă marea sa pasiune pentru actorie, Engin Akyürek s-a dedicat și literaturii, o altă mare pasiune a să, pe care a cultivat-o încă din adolescență, când adoră să citească foarte mult și chiar

să scrie scurte române.

Citeste si: Sancar din serialul Fiica ambasadorului, distincție inedită la început de an! Iată ce titlu a primit celebrul actor Engin Akyürek!

Dincolo de viață profesională de mare succe, Engin Akyürek este renumit însă și pentru faptul că este un mare cuceritor și că nu prea îi rezistă femeile frumoase din preajma datorită șarmului sau aparte.

Despre Engin presă din Turcia a scris că a avut multe relații care însă au eșuat după scurtă vreme, semn că celebrul actor este o fire destul de dificilă și nu a reușit să întâlnească femeia conform standardelor sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit tvmania.ro, Engin Akyürek a trăit câteva povești intense de iubire cu femei celebre precum: fotomodelul Cansu Taşkın (29 de ani), actrița Tuvana Türkay (31 de ani), Cansu Dere (41 de ani). Iar cea mai recentă idilă se pare că ar fi avut-o celebrul actor chiar cu o colegă de breaslă din distribuția serialului Fiica ambasadorului, alături de care a jucat aproape doi ani.

Timp în care se pare că suavă Tülin Yazkan (31 de ani) i-a furat mințile chipeșului actor. Mai mult decât atât, cei doi au și fost căsătoriți în serial, conform scenariului. Presa din Turcia a scris despre faptul că cei doi actori ar fi fost văzuți țînându-se de mâna în Istanbul, în primăvară anului 2020. Însă că de obicei, Engin nu a confirmați nimic despre acest zvon.

Citeste si: Ele au fost marile iubiri ale celebrului Engin Akyürek, actorul principal din serialul Fiica ambasadorului! Care au fost superbele femei ce i-au furat mințile chipesului actor!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.