Sancar din serialul Fiica ambasadorului, apariție neașteptată în mediul online! Iată imaginea care a topit inimile fanelor celebrului Engin Akyürek!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 feb 2022, 15:44
Engin Akyürek Foto(5)

Engin Akyürek, un actor talentat si apreciat 

Sursa: gecce.com.tr

Engin Akyürek, care a dat viață personajului principal din serialul Fiica ambasadorului, este considerat unul dintre cei mai chipeși actori din Turcia.

Cu aproape douăzeci de ani de experiență în domeniul actoriei, Engin Akyürek a ajuns la vârstă de 40 și este mândru de realizările sale. Acesta a captivat publicul din Turcia cu talentul lui desăvârșit în seriale de excepție în care a jucat magistral roluri extrem de dificile și frumoase în același timp și a urcat rapid în topul celor mai apreciați actori din tânăra generație.

Sancar din serialul Fiica ambasadorului, apariție neașteptată în mediul online!

Publicul din România l-a văzut pe celebrul actor Engin Akyürek încă din anul 2012, când a jucat în serialul Fatmagul, ce a fost difuzat la Kanal D, iar de curând acesta a revenit în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care de asemenea interpretează rolul principal, Sancar, un tânăr extrem de ambițios și curajos, care va lupta pentru dreptate și pentru iubirea să, Nare, interpretată de actrița Neslihan Atagul.

Deși de dedică trup și suflet profesiei sale, Engin Akyürek nu și-a neglijat nicidata familia, părinții și fratele mai mic, pe care îi adoră și îi respectă enorm. Acesta a organizat în detaliu nuntă fratelui sau în anul 2019, fără să ii pese de consturile la care s-au ridicat toate cheltuielile.

Citeste si: Sancar din Fiica ambasadorului, idilă neașteptată cu una dintre colegele sale de platou din serial? Ea este superba actrița care i-ar fi furat mințile celebrului Engin Akyürek!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După marele succes de care s-a bucurat serialul în care a jucat până în anul 2021, Engin Akyürek nu s-a retras din lumina reflectoarelor ci a acceptat să joace într-un nou proiect, filmul artistic, “Kaçış”, pentru care se pregătește de la finalul anului trecut.

De curând, Engin a publicat pe contul lui de socializare, o imagine din caravana în care se află în timpul filmărilor pentru noul film.

Celebrul actor și-a făcut apariția alături de un micuț câine, de care părea că fusese fascinat. Și că un mare iubitor de animale, Engin Akyürek s-a fotografiat alături de drăguța mascotă, iar imaginea a topit inimile fanelor sale, căci la scurt timp poză a acumulat mii de aprecieri și sute de comentarii frumoase.

Citeste si: Ele au fost marile iubiri ale celebrului Engin Akyürek, actorul principal din serialul Fiica ambasadorului! Care au fost superbele femei ce i-au furat mințile chipesului actor!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.