Sancar din serialul Fiica ambasadorului, declarat cel mai frumos bărbat din lume! Carismaticul actor Engin Akyürek a depășit nume grele precum Johnny Depp și Adam Lambert!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 feb 2022, 15:03

Engin Akyürek, in serialul Fiica ambasadorului

Sursa: Instagram Engin Akyürek

Engin Akyürek este unul dintre cei mai apreciați actori ai Turciei. Însă totodată acesta ocupă și locul întâi în topul celor mai frumoși bărbați din lume.

Îndrăgitul actor Engin Akyürek a făcut furori cu talentul și aspectul lui fizic încă de la primele sale apariții pe micile ecrane atât în Turcia, cât și în străînătate.
Publicul din România l-a văzut prima dată pe celebrul actor Engin Akyürek în anul 2012, atunci când a jucat în producția turcească Fatmagul, difuzată la Kanal D, iar de curând acesta poate fi urmărit în serialul Fiica ambasadorului, în care interpretează tot rolul principal, alături de celebra actrița Neslihan Atagul.

Celebrul Engin Akyürek, declarat cel mai frumos bărbat din lume!

După încheierea studiilor în actorie, Engin Akyürek a început să joace pe scenele teatrelor din Istanbul, unde a cucerit publicul și astfel a fost remarcat de marile case de producție din Turcia, iar în anul 2004, acesta a fost cooptat să joace în primul lui rol într-un serial de televiziune, Yabancı Damat, care i-a adus și primul mare succes al carierei sale.

Au urmat apoi multe alte roluri în seriale și filme de excepție care i-au adus succes pe plan profesional. Între timp însă Engin nu a renunțat nici la o altă mare pasiune a să, literatură și a început să scrie române, care au avut succes la public.

Citeste si: Sancar, în pericol de moarte! Aflați cum va reacționa Nare și ce se va întâmpla, luni, 14 februarie, într-un nou episod dramatic din serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Odată cu aparițiile sale pe micile ecrane în Turcia și peste hotare, Engin Akyürek a devenit un actor din ce în ce mai apreciat și adulat de telespectatoare din întreagă lume, pentru talentul lui desăvârșit și pentru aspectului lui fizic încântător. Astfel, anul trecut, faimosul actor a fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume, în urmă unui sondaj realizat de site-ul „Be Global Fashion Network”, reușind să depășească nume grele precum Johnny Depp și Adam Lambert.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1674/20200756/1/engin-3833.jpg

Mai mult decât atât, după interpretarea magistrala a rolului principal din serialul Fiica ambasadorului, Engin Akyürek a devenit extrem de cunoscut și de apreciat și în mediul online, acolo unde obișnuiește să publice imagini inedite pentru a le împărtăși fanilor săi momente unice din viață sa.

Citeste si: Hilal Altinbilek și Engin Akyürek, în ipostaze tandre! Iată cum au fost surprinși în urmă cu patru ani, când au filmat pentru un proiect cinematografic de excepție!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.