Sancar din serialul Fiica ambasadorului, mesaj neașteptat, la două zile după ce s-a aflat că suferă de COVID-19! Care este starea lui Engin Akyürek în prezent

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 feb 2022, 13:34
video Foto(4)

Engin Akyürek suferă de câteva zile de COVID-19 și se află sub tratament. Iată ce mesaj a tranmis îndrăgitul actor fanilor săi din mediul virtual.

Celebrul Engin Akyürek este considerat unul dintre cei mai apreciați și admirați actori din breaslă celor tineri și extrem de talentați ai momentului în Turcia. De-a lungul timpului, în numeroasele roluri jucate magistral în seriale și filme artistice de excepție, Engin Akyürek a demonstrat un talent desăvârșit și o pasiune uluitoare pentru actorie, ce l-au ajutat să se mențînă mereu în topul celor mai apreciați și premiați actori.

Citeste si: Ce s-a întâmplat la scurt timp cu celebrul cuplu Berguzar Korel și Halit Ergenc după decizia de a părăsi definitiv Turcia împreună cu cei trei copii

Sancar din serialul Fiica ambasadorului, mesaj neașteptat, la două zile după ce s-a aflat că suferă de COVID-19

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul Engin Akyürek încă din anul 2012, pe când a jucat în serialul Fatmagul, alături de renumită actrița Beren Saat, iar apoi acesta a revenit la Kanal D în serialul Fiica ambasadorului, în care

joacă de asemenea rolul principal, alături de o altă actrița celebra și talentată, Neslihan Atagul.

După încheierea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului, la începutul anului trecut, Engin Akyürek s-a bucurat de o binemeritată pauză, însă nu a zăbovit prea mult și a revenit destul de repede pe platourile de filmare, fiind cooptat să joace într-un nou proiect important, de această dată este vorba despre un film artistic, denumit “Kaçış” (Evadarea), ce se anunță unul de mare succes.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Filmările pentru noua producție au început încă de la finalul anului trecut și încă sunt în plină desfășurare.

Însă de câteva zile potrivit presei din Turcia, echipa de producție a fost nevoită să oprească filmările din cauza vremii nefavorabile, dar și din cauza apariției unor cazuri de COVID-19 în rândul actorilor. Printre actorii afectați se numără și celebrul Engin Akyürek. Acesta a fost testat pozitiv zilele trecute, iar presa turcă a anunțat că se află în carantină, sub tratament.

Citeste si: Sancar, protagonistul serialului Fiica ambasadorului, s-a infectat cu COVID-19! Care este starea celebrului actor Engin Akyürek în prezent!

În cursul zilei de 1 februarie, Engin Akyürek a transmis un mesaj tuturor fanilor săi, pe contul lui de Instagram, unde a publicat o imagine, în care apare zâmbind, semn că starea să este una stabilă și se recuperează rapid, datorită tratamentului. Îndrăgitul actor a scris în dreptul imaginii și un scurt mesaj de mulțumire pentru toți cei care s-au îngrijorat pentru starea să de sănătate.

"Sunt bine, mulțumiri tuturor! Cu iubire!", a

scris Engin Akyürek, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Sancar din serialul Fiica ambasadorului, apariție neașteptată în mediul online! Iată imaginea care a topit inimile fanelor celebrului Engin Akyürek!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.