Sancar, în pericol de moarte, după gratii! Ce decizie neașteptată va lua Nare, sub amenințarea tatălui ei, aflați luni, 21 martie, în serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(7)

Snacar este atacat in inchisoare

Sursa: Captură KANAL D

Sancar ajunge după gratii și este atacat crunt de un al deținut angajat să-l ucidă! Aflați ce i se va întâmplă, luni de la ora 20:00, la Kanal D!

Povestea captivantă din serialul Fiica ambasadorului continuă să surprindă telespectatorii cu noi momente dramatice puse în scenă de către cei doi protagoniști, Nare și Sancar, a căror iubire va fi din nou pusă la grea încercare.
Fascinanta producție Fiica ambasadorului aduce pe micile ecrane actor turci dintre cei mai talentați și apreciați, cu un palmares impresionant, care au intrat în pielea personajelor lor realizând scene memorabile. Cei doi protagoniști, Nare și Sancar sunt interpreatati magistral de către celebrii actori Neslihan Atagul și Engin Akyürek, cărora li s-au alăturat mulți alți colegi de breaslă extrem de talentați și adulati

de publicul din Turcia și din străînătate.

Sancar, în pericol de moarte, după gratii! Ce decizie neașteptată va lua Nare, sub amenințarea tatălui ei

Noi întâmplări dramatice și situații limita se vor petrece și în noul episod de luni, 21 martie 2022, de la ora 20:00, în serialul Fiica ambasadorului, la Kanal D. Atunci când Sancar va fi capturat de poliție și întemnițat, spre marea suferință a iubitei lui, Nare, care nu crede că va reuși să reziste fără tatăl fiicei sale.

Deși va încerca din răsputeri să fugă pentru a scapă de poliție, Sancar va fi prins și încarcerat, iar procurorii vor solicită pedeapsa cu închisoarea pe viață pentru crimă comisă. Între timp, Nare suferă cumplit alături de fiica sa, Melek și încearcă din răsputeri să găsească o soluție pentru că Sancar să poată fi eliberat. Pe de altă parte, Guven, fostul ambasador, are de gând să facă tot posibilul pentru a întră în posesia moștenirii lui Nare din partea lui Akin.

Și pentru a-și atinge scopul, tatăl lui Nare este dispus să recurgă la orice. 

Citeste si: Avere Engin Akyürek. Actorul din serialul turcesc „Fiica ambasadorului” a reușit să câștige sume fabuloase de bani după ce a devenit cunoscut

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Între timp, familia Efeoglu va primi ordin de evacuare a conacului, după ce Nare îl pierduse sub din cauza șantajului pus la cale de propriul ei tată și de Kahraman.

Halise se va prăbuși de durerea atunci când va află că trebuie să plece din conac.

În cele din urmă, Guven își va continuă planul diabolic și ajunge să îi impună noi condițîi propriei sale fiice. Neavând încotro, Nare se vede obligată să accepte căsătoria cu Gediz, ce ii aduce mare suferință. Iar în tot acest timp, în închisoare, Sancar se confruntă cu un pericol.

Tânărul este înjunghiat și se prăbușește la pământ neputincios. Aflați ce se va întâmplă luni, 21 martie, într-un nou episod dramatic din serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, mai îndrăgostită că oricând de chipeșul ei soț, Kadir Dogulu! Ce mesaj plin de dragoste i-a transmis actrița!