Sanda despre Gigel Frone: "Mie nu mi s-a parut virgin". PICANTERII din viata intima a cantaretului!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 07:00

Gigel Frone a venit in platoul emisiunii "CanCan TV" pentru a canta, dar si pentru marturisiri surprinzatoare, este virgin la varsta de 43 de ani.

"Mi-ar placea sa cunosc o domnisoara, eu sunt singur din cauza hadicapului pe care il am", aceasta este explicatia asupra faptului ca Gigel nu s-a culcat niciodata cu o femei.  "M-as intalni cu o femeie in parc sau la cofetarie si dupa aceea vedem ce va fi, nu-mi place sa merg la club"

 

In direct prin telefon la "CanCan TV" a intrat Sanda, o tanara care sustine ca a intretinut relatii intime cu Gigel: "Eu sunt din Podului Targului, judetul Bacau, el a venit la noi in sat am mers la preselectiile

pentru un concurs de miss si atunci l-am intalnit pe Gigel. Mie nu mi s-a parut virgin, mie nu mi s-a parut ca eu am fost prima lui femeie. Dansul a fost foarte asa... daca ma intelegeti ce vreau sa spun. Este foarte galant si mie mi s-a parut ca a fost in regula, de aceea nu cred ca eu am fost prima femeie din viata lui".  "Nu-mi aduc aminte de relatia cu Sanda", a spus Gigel in apararea lui.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.