Sanda Ladosi, o mamica perfecta! Are grija ca micutii ei sa nu guste decat preparate facute in casa

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

Viata nu inseamna numai lapte si miere, nici pentru vedete. Sanda Ladosi a vorbit deschis despre incercarile prin care a trecut.

Si-a deschis sufletul special pentru dumneavoastra, telespectatorii Stirilor Kanal D.  Cine n-o stie pe Sanda Ladosi? Ani de-a randul ne-a incantat cu muzica ei. De la o vreme insa, a ales sa se retraga din lumina reflectoarelor, de dragul familiei. Artista da cartile pe fata. N-a fost o perioada tocmai fericita si a fost nevoita sa lupte ca sa-si apere caminul:

Incercarile pe care le primesc nu le primesc intamplator, sunt probe pentru ca ma pregatesc pentru o noua etapa si atunci le iau ca atare si ma fortific ”.

Cantareata crede ca, pana la urma, obstacolele care ne apar inainte fac parte din viata: „ Pentru ca si eu am evoluat, m-am maturizat, cred ca ne atragem foarte multe, cred ca foarte multe ni se intampla datorita gandurilor noastre, care nu intotdeauna sunt cele mai crestinesti ”.

Cariera este acum pe planul doi pentru Sanda Ladosi. Toata atentia si-o indreapta spre viata personala, mai ales spre cei doi copii ai sai, Ioana si Bogdan.

Vrea sa ii invete tot ce poate in „cei sapte ani de acasa”. Nu tine cu tot dinadinsul ca micutii ei sa aiba o cariera muzicala. Sanda Ladosi este extrem de atenta cu alimentatia celor mici:

Totul se face in casa, inclusiv painea, copiii nici nu stiu ce inseamna fast-food, sunt constienta ca la un moment dat vor da de asta, dar, cu cat mai tarziu cu atat mai bine! ”.

Noi am surprins-ope Sanda Ladosi la salonul Mihaelei Borcea, acolo unde merge de fiecare data cand ii permite programul. De data aceasta, a incercat un tratament facial.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO112092##

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.