Sandra Bullock a fost îndrăgostită de Keanu Reeves. De ce nu au format niciodată un cuplu cei doi actori

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 26 apr 2023, 02:25

De cei cei doi actori nu au avut o relație?

Sursa: Vanity Fair

Încă din 1994 când au jucat împreună în filmul ,,Speed”, cele două staruri au dat de înțeles că ar putea fi mai mult, iar fanii în decursul anilor au sperat din ce în ce mai mult că acest lucru se va întâmpla.

Sandra Bullock însă a spulberat visele tuturor când a spus că o relație între ea și Keanu Reeves este exclusă pentru că totul se va schimba între cei doi la întâmplarea unei posibile despărțiri.

Citeste si: Care este motivul pentru care Sandra Bullock a renunțat la actorie

Sandra Bullock a fost îndrăgostită de Keanu Reeves

În decembrie 2018, actrița a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că în timpul filmărilor pentru penicula ,,Speed” că începuse să fie atrasă de Keanu Reeves, se gândea mereu cât de drăguț și arătos este, însă Sandra Bullock a declarant că ,,Am crescut împreună pe drumuri paralele și ne-am mai întâlnit la o cina și am încercat să lucrăm împreună. Și cu cât a trecut timpul, cu atât mai mult îl venerez pe acest om.

Aș fi spus la fel dacă m-ar fi părăsit și m-ar fi enervat? Probabil că nu”.

Citeste si: Sandra Bullock este cea mai frumoasa femeie din lume in 2015. Titlul i-a fost acordat de revista People

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta s-a adresat și zvonurilor ca și cum cei doi ar fi fost împreună în perioada respective, iar Sandra Bullock a negat și această dorință nevinovată a fanilor spunând „Nu am fost niciodata impreuna. Cred ca am ceva care nu i-a placut.”, pe un ton glumeț.

Cei doi nu au fost niciodată împreună, chiar dacă se plăceau

  În mai 2019, în cadrul aceleași emisiuni în care Sandra Bullock a anunțat că simțea o atracție față de el, Keanu Reeves a spus că și el a simțit o

atracție pentru actriță, însă niciunul dintre ei nu a știut de sentimentele celuilalt.  „E clar ca nici ea nu stia ca si eu eram atras de ea. A fost dragut sa lucram impreuna, e o persoana minunata si o actrita minunata”, a adaugat Keanu Reeves.

Citeste si: Cum a furat Keanu Reeves toate aplauzele la Oscar 2020: Starul a venit cu mama lui pe covorul roșu

Din 1994 când au jucat împreună în filmul ,,Speed”, cei doi au mai avut ocazia de a le oferi fanilor un film în care să apară împreună, în anul 2006 în producția ,,The Lake House”. De fiecare când Keanu Reeves e întrebat de colegi dacă ar mai vrea să joace alături de Sandra Bullock, acesta răspunde  „Așa sper. E o artistă și o persoană minunată. Și, știți, avem o chimie bună.

Și ar fi chiar interesant să am șansa să joc din nou cu ea”.

Surse: andreearaicu.ro

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.