Sandra Izbașa, dezvăluiri despre primul ei copil: „Marele vis” Ce a mărturisit gimnasta de aur a României

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 31 ian 2022, 08:12

Sandra Izbașa, gimnasta medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 2012  

Sursa: Instagram Sandra Izbasa

În plan profesional a urcat pe cele mai înalte culmi ale succesului, iar acum, Sandra Izbașa este hotărâtă să se concentreze mai mult pe familie. Ce dezvăluiri a făcut fosta gimnastă despre primul ei copil?

Sandra Izbașa, una dintre cele mai bune gimnaste din România, a vorbit despre familie și despre planurile ei de viitor. Fosta campioană a României se visează mamă și își dorește să aducă pe lume primul ei copil cât mai curând.

Care este cel mai mare vis al Sandrei Izbașa? 

După ce a muncit pentru cariera ei timp de 20 de ani, acum, după retragerea din gimnastică, Sandra Izbașa vrea să se dedice mai mult familiei.

Sportiva și-a deschis sufletul la „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a mărturisit că visează la o familie fericită alături de soțul ei, Răzvan, dar și că au planuri ca în viitorul apropiat să devină părinți. Sandra Izbașa a spus că, pentru ea, să devină mamă este un mare vis și că își dorește enorm să trăiască acest sentiment puternic.

„Marele vis...eu

am învățat, încă din 2009, să nu îmi pun un țel atât de îndepărtat și să iau totul pas cu pas. Așteptări mari cu dezamăgiri mari. Îmi doresc, da, este un vis pentru mine ca eu cu Răzvan (n.r soțul fostei gimnaste) să fim excepțional de bine și, la un moment dat, să avem un copil. Da, este un vis.”,
a mărturisit Sandra Izbașa la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cât despre carieră, fosta gimnastă vrea să ia lucrurile pas cu pas, astfel că nu și-a setat anumite obiective, lăsând ca totul să decurgă de la sine. În plus, Sandra Izbașa a recunoscut că este foarte dificil să ajungi, ca sportiv, de mai multe ori în top. Ea a reușit să atingă succesul, iar acum vrea ceva mai multă liniște și este hotărâtă să nu mai pună atât de multă presiune pe ea, mai importantă fiind viața personală în acest moment.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sandra Izbașa, gimnasta de aur a României, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

„Profesional...mai greu pentru că mi-am dat seama că, într-o viață, nu poți să fii de două ori la cel mai înalt nivel. Am ajuns, mi-am îndeplinit obiectivul, în cariera de sportiv. Acum, nu îmi mai pun un țel atât de important pentru că, practic, drumul meu până a ajunge la acel țel ar fi la fel cum am intrat eu, la vârsta de 4 ani, în sala de gimnastică și am ajuns campioană olimpică abia la 18 ani.

Îmi place să iau totul pas cu pas, să nu mai pun presiune pe mine, am nevoie să fiu om, să mă canalizez pe orice îmi face plăcere și pe soțul meu. Noi să fim bine, asta contează cel mai mult și familia.”, a mărturisit Sandra Izbașa. 

Citeste si: Cine este şi cu ce se ocupă Răzvan Bănică, proaspătul soţ al Sandrei Izbaşa? E unul dintre cei mai invidiaţi bărbaţi din România

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.