Sandra Izbașa împlinește astăzi 29 de ani! Ce sexy pozează marea campioană

Autor: Petru Luca
Actualizat: 18 iun 2019, 14:20

Sandra Izbașa, fosta mare campioană la gimnastică, s-a apucat de antrenorat și de actorie.

Sandra Izbașa, fosta mare campioană la gimnastică, s-a apucat de antrenorat și de actorie. Medaliata cu aur de la olimpiadele de la Beijing (2008) și Londra (2012) s-a apucat serios de actorie, bifând primul rol în producția ”Faci sau taci”.

Citeste si: Ana Maria Otvos, proaspat revenita de la “Exatlon”, ne-a dezvaluit adevaratul motiv pentru care s-a apucat de sport

Citeste si: Ce pensie are Nadia Comaneci: cat primeste lunar fosta gimnasta de la statul roman

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În paralel, Sandra se pregătește și de meseria de antrenor, în care este sprijinită și de foștii săi tehnicieni, Octavian Bellu și Mariana Bitang. Astăzi, Sandra- care își răsfață amicii virtuali cu fotografii sexy- împlinește 29 de ani, așa că fosta mare sportivă va da o petrecere pentru familie și prieteni.  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.