Sanem, în culmea fericirii! Ce vedem astăzi în „Tablou de familie” de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Astăzi, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, apariția frumoasei Buse în fața avocaților Azra și Efe îi tulbură pe cei doi, peste măsură.

Apariția inopinată a fostei iubite a lui Efe si dezvaluirea ca e insarcinata îl da peste cap pe acesta din urmă.

Citește și: Bora și Erman vin cu un plan pentru a le împăca pe Sanem și Colpan. Vizionează episodul 36 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Sanem, în culmea fericirii

Când Azra află că Efe urmează să devină tată, îi cere acestuia să se despartă. Azra nu acceptă să fie alături de un bărbat care nu îi oferă siguranță și loialitate iar Efe insistă că totul este o greșeală și face totul pentru a-i demonstra Azrei că se înseală în privința sa.

Citește și: Azra, prinsă în ”capcană” de Efe! Ce vedem astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, la Kanal D

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Sanem trăiește momente uluitoare. Tânăra află că este însărcinată iar familiile Cevher și Arsen împărtășesc bucurie acesteia. Sanem se teme însă de reacția lui Bora, în ceea ce privește sarcina ce o poartă în pântec.

Vine și ziua mult asteptată, când Colpan și Erman se pregătesc să își unească destinele însă un eveniment teribil dă peste cap planurile celor doi îndrăgostiți.

Dacă va reuși Efe să o convingă pe Azra de iubirea sinceră ce i-o poartă și cum va reacționa Bora când află că el și Sanem vor deveni părinți, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.