Sanem și Bora, decizie neașteptată! Ce vedem azi în „Tablou de familie”, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 aug 2024, 14:23

Situația complicată în care se află Erman, bărbatul dorindu-și cu orice preț să devină tată cu acte în regula pentru Bora, continuă să atragă atenția fanilor serialului ”Tablou de familie”, odată cu difuzarea unui nou episod, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sanem trebuie să îl convingă cât mai repede pe unchiul său să modifice testul de paternitate care îi va ajuta pe Bora și Erman să devină tata și fiu, dar sițuația nu este deloc ușoară. Unchiul lui Sanem îi cere și el, în schimb, o favoare, dacă vrea să o ajute, în demersurile sale, iar Colpan va fi și ea implicată.

Citește și: Efe, față în față cu Colpan. Astăzi, în serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D

Sanem și Bora, decizie neașteptată

Cum Colpan și fratele său se dușmanesc de ani buni, șansele de reușită în demersul demarat de Erman devin tot mai mici.

Citește și: Zeynep, salvată de Colpan! Nu ratați un nou episod din „Tablou de familie” azi, de la 20:00, la Kanal D

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Pe de altă parte, Bora reușește la timp să o demaște pe Demet, care a intentat proces de divorț soțului său, Kerem, demonstrând că aceasta este, de fapt, o escroacă. Hande și Azra ajung, din nou, ”la cuțite”, atât în plan profesional cât și în cel personal.

Efe va avea parte de un șoc atunci când află că Aziz, bărbatul care a provocat accidentul în care avocatul și-a pierdut fiica, își revine din starea de comă, în care se afla de la teribilul incident, petrecut în urmă cu cinci ani.

Cum va reacționa Colpan atunci când află că fiica sa și Bora formează un cuplu și, ce ”nebunie” vor face cei doi îndrăgostiți, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.