Saniye din productia "Ma numesc Zuleyha", in ipostaze inedite! Iata cum a fost surprinsa actrita Selin Yeninci, in cadrul unui concurs organizat chiar in Adana, orasul in care a filmat pentru serial!

Author: D.I.
Actualizat: 27 ian 2021, 18:55
Foto(8)

Selin Yeninci (Saniye din serialul "Ma numesc Zuleyha") este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie in Turcia.

Saniye din productia "Ma numesc Zuleyha", in ipostaze inedite. Selin Yeninci nu este doar o foarte talentata actrita cu un palmares impresionant, ci si o bucatareasa desavarsita.

Saniye din productia "Ma numesc Zuleyha", in ipostaze inedite!

De curand, indragita actrita Selin Yeninci (Saniye din serialul "Ma numesc Zuleyha") a participat la un concurs inedit, in care a demonstrat tuturor cat de priceputa este si in arta culinara turceasca.

Concursul culinar s-a desfasurat chiar in orasul Adana, acolo unde indragita actrita a filmat pentru serialul "Ma numesc Zuleyha", iar probele au constat in realizarea celui mai gustos kebab. In cele din urma, aceasta a primit mult ravnita diploma de merit pentru cel mai bun Adana Kebab. Iata cum a fost surprinsa Selin Yeninci in timp ce lucra de zor la realizarea unui kebab delicios:

Actrița Selin Yeninci s-a nascut pe 16 ianuarie 1988 la Istanbul. Tatăl ei este ofițer pensionar iar mama sa deține un cabinet estetic.
De la vârsta de 6 ani a fost actriță de voce în cadrul unui program pentru copii la radio TRT.
A absolvit Universitatea Dokuz Eylül, Facultatea de Arte Plastice, Sectia de Actorie si a participat la cursuri de actorie in ateliere din Londra si Amsterdam.

Citeste si: Fekeli, in pericol de moarte, dupa ce Hunkar ii dezvaluie un secret important din trecut! Afla cum va reactiona Yilmaz si ce furtuna se va dezlantui la conacul Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", prima iesire in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita in costum de baie, pe plaja, din Bodrum!

După absolvirea universității, a jucat în piese de teatru precum Macbeth și Don Juan’s Night alături de Haluk Bilginer. De-a lungul anilor a fost prezentatoare, voiceover de desene animate și a jucat în piese de teatru. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Filmografie:
2018 – Nasipse Adayız (Arzu)
2018 – Bir Zamanlar Çukurova (Saniye)
2018 – Avlu (Merve)
2017 – Yüz Yüze (Melisa)
2016 – Kaçın Kurası (Neşe)
2016 – Rengarenk
2014 – Toz Ruhu (Neslihan)
2014

– Olur Olur (Ebru)
2014 – Vicdan (Hande)

Citeste si: Mujgan din serialul "Ma numesc Zuleyha", mesaj inedit pentru cel mai important barbat din viata sa! Iata ce i-a transmis actrita parintelui ei, de "Ziua Tatalui" sarbatorita ieri in Turcia!

In anul 2018 a fost cooptata sa joace in distributia serialului "Ma numesc Zuleyha", unde a interpretat remarcabil, rolul servitoarei Saniye, alaturi de mari actori, de la care a avut extrem de multe de invat.


Citeste continuarea aici

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie! Iata cum a fost surprins celebrul Murat Unalmis in restaurantul lui din Cappadocia!

Citeste si: Hilal risca sa incurce strategia tatalui ei! Tanara ajunge din nou in mare primejdie! Afla ce masuri va lua Cevdet pentru a-si proteja familia si patria, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Patria mea esti tu", de la ora 22:00, la Kanal D!

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.