Saniye din serialul "Ma numesc Zuleyha", actrita de la 6 ani! Iata cum s-a transformat Selin Yeninci, din fetita zglobie in femeia sexy si seducatoare de azi!

Author: D.I.
Actualizat: 18 feb 2022, 00:00
Foto(12)

Selin Yeninci (Saniye din serialul "Ma numesc Zuleyha") este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.

Actrița Selin Yeninci s-a născut pe 16 ianuarie 1988 la Istanbul. Tatăl ei este ofițer pensionar iar mama sa deține un cabinet estetic.
De la vârsta de 6 ani a fost actriță de voce în cadrul unui program pentru copii la radio TRT.

A absolvit Universitatea Dokuz Eylül, Facultatea de Arte Plastice, Sectia de Actorie si a participat la cursuri de actorie in ateliere din Londra si Amsterdam.

După absolvirea universității, a jucat în piese de teatru precum Macbeth și Don Juan’s Night alături de Haluk Bilginer. De-a lungul anilor a fost prezentatoare, voiceover de desene animate și a jucat în piese de teatru. 

Filmografie:
2018 – Nasipse Adayız (Arzu)
2018 – Bir Zamanlar Çukurova (Saniye)
2018 – Avlu (Merve)
2017 – Yüz Yüze (Melisa)
2016 – Kaçın Kurası (Neşe)
2016 – Rengarenk
2014 – Toz Ruhu (Neslihan)
2014 – Olur Olur (Ebru)
2014 – Vicdan

(Hande)

In anul 2018 a fost cooptata sa joace in distributia serialului "Ma numesc Zuleyha", unde a interpretat remarcabil, rolul servitoarei Saniye, alaturi de mari actori, de la care a avut extrem de multe de invat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Actrița face sport zilnic, practică Yoga și Wing Tsun și citește mult.

În vacanța dintre sezoanele 1 și 2 ale serialului “Mă numesc Zuleyha” a luat cursuri de balet și canto.

Regizorii ei favoriți sunt Asghar Farhadi, Michael Haneke și Emin Alper iar filmele favorite sunt "Kramer vs Kramer", "Nașul" și "Fish Tank".

Citeste si: Gulten din "Ma numesc Zuleyha", sexy si nonconformista dincolo de rolul tinerei sfioase din serial! Iata cum arata celebra actrita dincolo de platourile de filmare!

Citeste si: Demir, orbit de gelozie! Afla ce masuri va lua barbatul impotriva rivalului sau, Yilmaz, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tatic devotat si implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Bulent Polat alaturi de aleasa inimii sale, in urma cu cinci ani!

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro,

pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.