Santaj, sex si razbunare in cel mai palpitant episod din "Pe banii parintilor" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 08:35

Florina este lumina ochilor parintilor ei si ar face orice pentru ea.

 Dovada suprema fata de copilul lor si-au demonstrat-o cand au inscris-o in Bucuresti la cel mai bun liceu, cu toate ca eforturile au fost supraomenesti din punct de vedere financiar. Insa pentru sotii Dinu, cel mai mult a contat sa isi vada fiica realizata, la un liceu bun, cu o educatie aleasa. Florina, fata sotilor Dinu, insa a devenit distanta si apatica de la un timp incat nici parintii nu mai stiu ce are.


Ei cred ca fata lor este stresata din cauza BAC-ului, insa realitatea e mult mai cruda. Florina este apasata zi de zi de faptul ca o gasca de fete din liceu o tachineaza si o face sa sufere constant. Fata nu mai stie ce sa faca de frica lor. Pana cand ii vine o idee, aceea sa se razbune cumplit pe cea care ii face viata amara. Astfel, Flori ticlueste cel mai razbunator plan, acela de a se culca cu iubitul rivalei sale.
Ceea ce si reuseste, insa cu ce pret? URMARESTE UN VIDEO PALPITANT si afla deznodamantul povestii unei fete venite din provincie la oras sa studieze si sa isi faca o educatie aleasa!

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.