Sanzi si Zuluf au botezat o chinezoaica! Micuta Isabelle Limeirui a plans de mama focului in biserica si n-a vrut sa stea in bratele nasului!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 14:50

Sanziana Buruiana si Nicolae Zuluf au fost nasi de botez in weekend. Au acceptat sa o boteze pe Isabelle, fetita varului lui Zuluf cu o chinezoaica.


Soacra Sanzianei a urcat si ea in limuzina, ea a facut pe dadaca micutei Izabela Zuluf. "Trusoul s-a incurcat, s-a pierdut, am sunat la firma de curierat si dadeau vina unii pe altii. Am trimis pe cineva acolo, am fost foarte suparata", a povestit Sanzi.


Fetita a fost cuminte la inceput, dar spre final s-a suparat si a inceput sa planga. N-a mai vrut sub niciun chip sa stea in bratele nasului Zuluf, asa ca a trecut in bratele nasei.


"A plans, dar apoi s-a linistit. Am remarcat ca harul lui Dumnezeu a calmat-o pana la urma", a mai spus fosta asistenta de televiziune.  (sursa wowbiz.ro)

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”