Sânziana Buruiană, datoare cu mii de euro în urma unui proces care s-a ținut în lipsa ei! „Am rămas șocată”. De ce a fost blondina chemată în instanță

Autor: Diana Ghita

Ce i s-a întâmplat Sânzianei Buruiană

Sursa: Facebook Sânziana Buruiană

Sânziana Buruiană a fost chemată în instanță pentru datorii de mii de euro, pentru că nu a plătit suma care se percepe anual pentru păstrarea celulelor stem într-o bancă specială.

Sânziana Buruiană a fost implicată în respectivul proces fără să fie anunțată de cei care i-au recoltat celulele stem copilului ei, la naștere, dar nici de către autorități. Astfel, vedeta s-a trezit că este datoare cu o sumă imensă de bani.

De ce trebuie să plătească Sânziana Buruiană mii de euro în urma procesului

După ce a aflat vestea uluitoare, blondina a fost invitată la emisiunea „Follow us!”, unde le-a povestit Ilincăi Vandici și lui Teo Trandafir întreg șirul evenimentelor.

„Am aflat, și eu, de curând, de procesul care a și fost, s-a și încheiat, în lipsa mea. Este vorba despre un pachet din acela de celule stem, pe care le-am recoltat la nașterea primei fetițe. Majoritatea mămicilor iau acest kit de celule stem, în speranța că poate, cândva, va fi folositor dacă, Doamne ferește, copilul are probleme.(...)

Citește și: Vestea teribila data de Sanziana Buruiana: ''Sa spuna o rugaciune!'' Fiecare ora este critica!

Pentru această stocare se plătește o sumă anuală și eu, schimbându-mi adresa de domiciliu după căsătorie, numele, tot, ei nu au mai dat de mine câțiva ani. Cred că am plătit în primul an, ceva de genul ăsta și, după aia, nu am mai ținut legătura. M-au sunat, după o perioadă, să mă înștiințeze că a avut loc acest proces și că, deja, s-a și soluționat și că am să le datorez banii pe anii care au trecut.

(...) Am rămas șocată”,  a explicat Sânziana Buruiană.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sânziana Buruiană refuză să plătească datoria de mii de euro

Vedeta a mărturisit că a uitat de respectiva datorie și că, oricum, nu mai vrea să plătească pentru a fi păstrate celulele stem, întrucât, când a avut nevoie de ele pentru mama ei, care s-a confruntat cu niște probleme severe de sănătate, medicii i-au spus că acestea nu pot fi folosite la oameni mari.

„Ei nu au reușit să demonstreze în niciun fel că ele vor mai fi folositoare sau de ce trebuie să le păstrez până la 18 ani.

Mi-au zis doar că trebuie să plătesc și atât. Nu am de gând să plătesc, aș avea de gând să plătesc dacă, într-adevăr, celulele astea ar folosi la cineva”.

Citește și: Terapia cu Celule Stem: O Nouă Eră în Vindecarea Bolilor

De asemenea, în cadrul emisiunii „Follow us!”, a fost invitată Ruxandra Dumitrescu, medic primar obstetrică ginecologie, care a explicat că celulele stem pot fi folosite doar la copil, până la vârsta de aproximativ patru ani, întrucât trebuie să aibă o greutate mică pentru a putea face terapie

cu celule stem: „După ce copilul e destul de mare, nu mai sunt suficiente(...) Puteți să arătați că copilul, acum, este prea mare să-i mai ajungă acelea”.