Sanziana Buruiana si Nicolae Zuluf au taiat turta fetitei! Cei doi parinti sunt pusi pe fapte mari: "Acum urmeaza al doilea copil. Nu vrem sa o lasam pe Izabela singura"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:52

Sanziana Buruiana si Nicolae Zuluf traiesc cea mai frumoasa perioada din viata lor.

De cand au devenit parinti, povestea lor de dragoste, parca, s-a amplificat, iar sentimentele lor au crescut odata cu fetita lor, micuta Izabela.

Cu adevarat emotionant a fost momentul in care micutei i s-a taiat turta. Evenimentul a fost unul restrans, in familie, alaturi de nasii celor doi si rude.
"A ales cheia de la masina si Biblia prima oara. A fost un an frumos, un an fericit, mai ales ca s-a nascut copilul.
Suntem bucurosi si ii multumim lui Dumnezeu ca e sanatoasa si nu am avut deloc probleme cu ea. Ne iubeste Dumnezeu. Ne ducem si la biserica, in fiecare saptamana mergem cu toata familia. Acum urmeaza al doilea copil, ne rugam la Dumnezeu. Nu vrem sa o lasam singura", a povestit Nicolae Zuluf.
"In rest, a ales oglinda, o perie de la masina. Va fi eleganta si cocheta ca mami.
Asteptam sa mai creasca putin, sa invata sa mearga, sa vorbeasca, atunci va fi mai usor si pentru noi. De sarbatori am petrecut in familie, au venit si nasii nostri. Am fost plecati si putin la munte, vom mai merge si acum. Mai ales ca ea e nascuta iarna, deci e un fel de Craiasa Zapezii", a povestit Sanziana pentru WOWbiz.


Nicolae Zuluf s-a transformat intr-un tatic evlavios si cu frica de Dumnezeu
"Intotdeauna trebuie sa crezi, sa te rogi si sa mergi in casa Lui si sa iti marturisesti pacatele.
Mi se mai intampla sa mai merg cu prietenii si sa discutam despre diverse lucruri, iar cand aduc vorba de Dumnezeu unii oameni se uita ciudat.Mie nu imi este frica de nimic, in afara de Dumnezeu", a spus Nicolae.
Intrebat ce parere are de schimbarea din ultimii doi ani a sotiei sale, Zuluf s-a aratat incantat si totodata mandru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Ma
bucur ca s-a schimbat. Nu era ea mare...asa cum zicea lumea, ca e vagaboanta sau nu stiu ce. Conteaza sufletul la urma urmei. Nu mai e ce a fost. Nu mai merge in cluburi, lautari sau vagabonteli de astea. Acum familia conteaza", a mai spus sotul Sanzianei.
Intrebati de planurile de viitor, cei doi au marturisit ca abia asteapra venirea celui de-al doilea copil.
"Mi-as dori si un baiat, mai ales ca sa aiba grija de ea.
Chiar o sa ma rog la Dumnezeu sa imi dea si un baietel, poate chiar doi", a spus Zuluf.
"Daca e un baietel frumusel, poate sa fie si un baietel. Mie imi plac foarte mult fetitele", a adaugat si Sanziana.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.