Sapau in pamant pentru o fantana cand au dat cu lopetile de ceva urias. Au adus un tractor si l-au ridicat. Cand au vazut ce era, au ramas blocati: "Sunati imediat la politie!" Uite ce au gasit in spatele curtii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 08:00

Doi tineri din Statele Unite au avut parte de o experienta pe care, cu siguranta, nu o vor uita prea curand.

Totul a inceput in momentul in care cei doi s-au apucat sa sape un put pentru o fantana. La un moment dat, cand groapa avea deja cativa metri, au dat de un obiect de dimensiuni foarte mari.

Initial au crezut ca este o conducta, asa ca au continuat sa sape pe langa ea. Nu mica le-a fost mirarea in momentul in care au gasit si alte fragmente, ce pareau a fi bucati dintr-un schelet urias: coaste, craniu, coloana vertebrala, chiar si doi colti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si-au dat seama ca ceva se petrece si au alertat imediat autoritatile. Verdictul a fost uimitor: cei doi descoperisera scheletul unui mamut lanos, vechi de 15.000

de ani.

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.