"Saptamana Altfel", un PROGRAM EDUCATIONAL in care elevii fac numai activitati extrascolare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 18:00

Elevii din liceul Gherghe Lazar din capitala au asteptat un an intreg ca sa demonstreze dascalilor ca lectiile predate de ei in fiecare zi nu sunt in zadar si ca ar fi pregatiti in orice moment sa le ia locul.

Intre 1 si 5 aprilie, in toate scolile si liceele se organizeaza "Saptamana Altfel", timp in care elevii participa la diferite activitati extrascolare educative si nu sunt organizate cursuri. In aceasta saptama altfel elevii ar trebui sa inteleaga faptul ca se poate invata in intr-o maniera placuta. Si daca tot este vorba despre "Scoala Altfel", alti elevi au avut parte si ei de o zi speciala. Au lasat cursurile din banci si au primit o lectie de viata de la pompieri.
Cei mici au invatat si ce inseamna sa fii scafandru. Au fost numai ochi si telefoane. Au sorbit cuvintele pompierilor si au imortalizat cu totii momentul.



 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.