Sapte persoane retinute in urma unui scandal provocat pe strada, de 1 mai in orasul Blaj! Au fost date amenzi de zeci de mii de lei!

Autor: D.I.
Actualizat: 02 mai 2020, 13:52

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a anunțat că șase persoane, cinci bărbați și o femeie, au fost reținute pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice în urma scandalului care a avut loc ieri în Blaj.

In acest caz au fost aplicate și amenzi de 33.000 de lei pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare emise în perioada stării de urgență. O a șaptea persoană a fost reținută pentru instigare publică.

Sapte persoane retinute in urma unui scandal provocat pe strada, de 1 mai in orasul Blaj!

De 1 Mai, circa 30 de polițiști, jandarmi și agenți locali au fost nevoiți să intervină pe strada Barbu Lăutaru din Blaj, după ce mai multe persoane care s-au strâns să petreacă de 1 Mai au început să se ia la bătaie.

Zeci de oameni au fost implicați în acest incident.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Coronavirus Romania, 2 Mai. Cum arata noul bilant al infectarilor?

Citeste si: Mai puternica decat orice ingrijorare, mai deprimanta decat orice izolare este perspectiva de a nu avea vacanta! Ce mai ramane pe harta destinatiilor noastre in vremuri de pandemie, afla duminica, la "Asta-i Romania", de la 14:30, la Kanal D!

"Pentru aplanarea conflictului și pentru restabilirea ordinii publice, au intervenit 30 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, iar, la scut timp, liniștea, în cartier, a fost restabilită.

Până în prezent, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Blaj, 9 persoane, care vor fi audiate și față de care vor fi luate măsurile legale. În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor personelor implicate.", au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județean Alba. (sursa: digifm.ro)

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.