Sar scântei în „Casa Iubirii” Robert a pus tunurile pe Lorena „I-am promis Lorenei că nu mă bag între ei”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 13 sep 2023, 08:45

Ediție incendiară a emisiunii „Casa Iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție incendiară a emisiunii „Casa Iubirii”. Robert și Lorena și-au continuat discuția din aeroport, iar Laurențiu a răbufnit.

Robert continuă seria dezvăluirilor în „Casa Iubirii”. Concurentul susține că Lorena nu are sentimente pentru Laurențiu și că nu a vrut să intervină între ei.

Laurențiu a izbucnit în urma discuției cu Lorena

Robert a aruncat bomba în „Casa Iubirii”, în momentul în care a dezvăluit faptul că s-a întâlnit cu Lorena în aeroport, iar subiectul principal de discuția a fost Laurențiu.

Citește și: Discuții aprinse între Lorena și Laurențiu: „Când dormeai la mine în brațe trebuia să te intereseze” Aflați ce se va întâmpla miercuri, 13 septembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Laurențiu a răbufnit și susține că întreaga situație îl face să se îndepărteze de Lorena, existând un sâmbure de adevăr în povestea lui Robert.

„Mie îmi e plină traista de dus și de continuat. Ai văzut la mine să-ți vorbesc urât sau să vorbesc cu altele. Ar trebui să fiți mai reținute la adresa mea”, a spus Laurențiu, deranjat de atitudinea fetelor din casă.

Citește și: „Am glumit, este tot aici” Bianca Comănici și iubitul ei au sărbătorit trei luni de relație. Care sunt primele cuvinte învățate de iubitul albanez?

Lorena se simte atacată și susține că Robert a spus despre Mihaela că nu o duce capul și că nu ar fi avut sentimente pentru ea. Concurentul susține că Lorena i-ar fi promis ceva în aeroport, însă nu s-a ținut de cuvânt.

Citește și: Lorena va părăsi platoul plângând, după un schimb de replici aprige cu Laurențiu! „Nu mai vreau să mă calmez!” Aflați ce se va întâmpla marți, 12 septembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Faptele dovedesc că este minciună și vor dovedi. Eu sunt foarte liniștit. O anumită persoană cred că i-a scris niște texte Lorenei și i-au mâncat creierii, îți scrie niște texte de te înnebunește”, a spus Robert în apărarea sa.

Lorena a izbucnit în lacrimi

Văzând cum întreaga casă se întoarce împotriva ei, Lorena nu a mai suportat și a izbucnit în lacrimi.

Concurenta a fost la un pas de un nou atac de panică, cauza fiind acuzațiile aduse de Robert și Bianca.

Citește și: Irina a izbucnit în lacrimi amare! Concurenta s-a întristat teribil după ce băieții i-au dat de înțeles că își doresc să o elimine în următoarea Gală! „Hai să ne chinuim să plângem toți”

Bianca este cea care a mers să o consoleze, deși l-a susținut pe Robert în seria atacurilor sale și este de părere că Lorena se simte vinovată de unele dezvăluiri făcute acestuia.

„Nu pot să cred că tot Bianca s-a dus. Eu nu mai înțeleg nimic în emisiunea asta. Bianca a atacat-o cu Robert și tot Bianca s-a dus”, a spus Radu.

Citește și: Cum a decurs întâlnirea dintre Patrick și Patricia: „M-am revăzut cu Patricia. Am stat de vorbă”

Lui Laurențiu i se pare ireal faptul că Lorena și Robert erau dușmani în emisiune, iar în aeroport au pus la cale strategii pentru competiție. Apropierea dintre Robert și Lorena i-a dat de gândit și Mihaelei, care a observat că Robert și-a schimbat atitudinea față de ea după acea călătorie.