Sar scantei in casa Puterea dragostei! Iacob si Nicu la un pas de o altercatie teribila! Aflati ce se va intampla, ASTAZI, intr-o editie exploziva de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 29 sep 2021, 10:23
video Foto(4)

Iacob isi iese din minti si sare sa-l puna la punct pe Nicu! Aflati pana unde va ajunge conflictul celor doi concurenti!

Editia de miercuri a emisiunii Puterea dragostei se anunta una de-a dreptul incendiara. In casa baietilor va izbucni un mare scandal intre Iacob si Nicu, dupa ce in editia precedenta, au iesit la iveala detalii halucinante despre Iacob si o presupusa amanta secreta a acestuia.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea dragostei poate fi vizionata si in acest sezon atat la Kanal D cat si in mediul online.

Productia este difuzata si live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Desi in Gala Puterea dragostei de duminica Diana a fost cea eliminata dupa ce Radu a fost din nou desemnat Favoritul saptamanii si liderul casei, concurentii au avut parte de o mare surpriza luni, cand tanara a revenit in casa iubirii pentru a-si cauta perechea in continuare.

Si tot in prima editie acestei saptamani o noua concurenta si-a facut aparitia in emisiune. Antonia a marturisit ca ii admira deja pe Iacob, Vlad si Radu.

Citeste si: Antonia este noua concurenta de la „Puterea Dragostei”! Pentru cine a intrat in casa iubirii si ce detalii inedite au iesit la iveala despre frumoasa blondina!

Iacob si Nicu, la un pas de altercatie!

Dupa ce in editia de marti, Nicu a dezvaluit faptul ca Iacob ar avea o relatie cu o femeie din Londra, care l-a vizitat de curand si a plecat la 3 dimineata. Dezvaluirile neasteptate l-au deranjat enorm pe Iacob, care a simtit nevoia sa il puna la punct pe colegul lui pentru a demonstra tuturor ca tot ce s-a spus despre el nu este adevarat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa un schimb de replici acide cu Nicu, Iacob sare sa il bata, in semm de razbunare. Pentru evitarea unei altercatii de amploare, colegii lor intervin rapid sa ii desparta pe cei doi protagonisti. La un moment dat vor interveni si oameni din staff pentru a aplana conflictul iscat in casa baietilor. 

Aflati ce reactii se vor starni in casa baietilor si ce se va intampla miercuri intr-o noua editie Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Iacob, dat in vileag! Nicu a facut dezvaluiri uluitoare! "Ce ai cautat tu sa te intalnesti cu alta tipa si ai stat pana la 3 dimineata" Ce reactii se vor isca la Puterea dragostei!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.