Sar scantei in casa "Puterea dragostei"! "Spune cand m-ai rugat sa iti dau o pereche de ciorapi ca nu aveai cu ce sa te imbraci!" Mocanu si Fizz si-au aruncat din nou ironii taioase! Iata ce ciocniri secrete au existat intre cei doi concurenti!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 19:45

Mocanu si Fizz au ajuns din nou la cutite, dupa un schimb de replici acide.

Dupa ce au purtat deja un razboi crancen si pareau ca s-au mai linistit, Mocanu si Fizz au izbucnit din nou mai aprig ca oricand si au reluat seria jignirilor.


Mocanu nu il mai poate suporta pe Fizz, dupa ce acesta a sustinut sus si tare ca relatia dintre el si Andra este una falsa. De atunci cei doi au continuat sa isi lanseze sageti otravite si replici taioase.

Pe de o parte, Mocanu i-a inoculat lui Fizz faptul ca este un baiat de bani gata, ajutat de parinti, care nu a cladit nimic prin propriile forte, iar pe de alta parte, Fizz i-a reprosat mereu ca nu se poate ridica niciodata la nivelul lui din niciun punct de vedere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bia si-a cerut scuze public pentru gesturile sale necontrolate din casa "Puterea dragostei"! Iata cum a comentat concurenta postarile lui Nelson Mondialul, la scurt timp dupa confruntarea lor telefonica in cadrul emisiunii!

Citeste si: Roxana continua sa se vada cu Turcu, fostul concurent de la "Puterea dragostei"! S-a legat deja o idila intre ei? Iata cum au fost surprinsi impreuna!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.