Sar scântei între Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii”. Cum a reacționat concurentul la dansul iubitei sale cu Antoni: ”De ce a cerut o melodie romantică?”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 11 ian 2024, 08:23

Bianca și Ionuț, schimb de replici dure

Sursa: Captură KANAL D- ”Casa Iubirii”

Probleme în paradisul iubirii. Bianca și Ionuț au avut un schimb de replici dure, după dansul pe care concurenta la avut cu Antoni.

În ediția de azi a emisiunii ” Casa iubirii”, Andreea Mantea a făcut un anunț surprinzător pentru concurenți. Ce se va întâmpla cu aceștia în zilele următoare? Bianca și Ionuț au avut parte de un schimb de replici tăioase.

Probleme în cuibușorul iubirii pentru Bianca și Ionuț

Andreea Mantea a anunțat care sunt condițiile în care actualii concurenți ar putea intra și-n sezonul trei al emisiunii ”Casa iubirii”.

Prima condiție și cea mai importantă este ca aceștia să nu se afle într-un cuplu, dar pentru ca acest lucru să fie posibil, doritorii ar trebui să-și treacă numele pe o tăbliță. În zilele următoare va apărea o tablă, iar cei ce își doresc să vină și-n sezonul trei trebuie să-și treacă numele pe ea.

Acest lucru a stârnit un val de reacții, dar și replici acide între Bianca și Ionuț.

Singurul cuplu din casă este în pericol, după ce Ionuț a tras-o pe Bianca la răspundere pentru vorbele și gesturile sale. În ediția trecută, Bianca a spus că așteaptă ca Ionuț să se ceară la ea, urmând ca apoi să danseze cu Antoni pe o melodie romantică. Acest lucru nu a fost deloc pe placul lui Ionuț, care nu poate înțelege schimbarea Biancăi.

Citește și: La ce ora începe și cât durează finala Casa Iubirii 2024. Cu ce sumă de bani vor pleca acasă cei doi câștigători

”Foarte frumos, eu să mă cer și azi ca ea să zică ”Eu nu mă cer, Antoni vrei să dansăm romantic?” Ai spus că nu te-ai cerut că nu vrei. Dacă eu am o stare proastă, nu vrei să mă liniștești? Pentru că ești iubita mea și ne liniștim”,

a spus Ionuț vizibil deranjat de atitudinea Biancăi.

În loc să clarifice situația, așa cum Ionuț s-ar fi așteptat, Bianca a reacționat spunând că nu înțelege de ce acesta trebuie să fie deranjat de dansul său cu Antoni, în condițiile în care între ea și Antoni nu a fost niciodată nimic.

”Chiar nu vreau să-mi bat gura. A fost o glumă și chiar m-am cerut de multe ori la tine în ziua aia.

Înainte să dansez cu Antoni m-am cerut de multe ori la tine”, a fost răspunsul oferit de Bianca.

Bianca a fost deranjată de replicile iubitului său

Atmosfera în ”Casa iubirii” s-a încins, iar Bianca s-a arătat deranjată de unele ipostaze în care iubitul său ar fi pus-o. Concurenta susține că nu a fost pe placul ei momentul în care Ionuț a vrut să-i ofere un shot, în glumă.

”Tu mă pui în ipostaze bune când zici ”Vrei un shot?”. Dacă toată lumea pe internet mă face bețivă și tu mă întrebi dacă vreau un shot. Sunt chestii pe care eu nu pun accent, dar tu vrei să faci pe supăratul, mare trădare, mai ales cu Antoni cu care nu am nimic”, a spus Bianca, în ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ionuț a dezvăluit faptul că este conștient de faptul că între ea și Antoni nu este nimic, însă contextul emisiunii poate face ca lucrurile să fie înțelese greșit de ceilalți.

Ionuț: -De ce tocmai melodie romantică?

Bianca: -Era vorba de Antoni și Larisa, dar dacă nu a vrut am zis ”Ok Antoni, atunci dansezi cu mine și cer melodia doar dacă dansezi cu mine”.

Concurentul a mărturisit faptul că își dorește să petreacă din ce în ce mai mult timp cu iubita lui și că nu ar fi procedat așa dacă ea nu s-ar fi simțit bine.

Citește și: Relația dintre Bianca și Ionuț scârțâie? Aflați ce reproșuri îi aduce concurentul iubitei sale miercuri, 10 ianuarie, într-o nouă ediție incendiară, doar la Kanal D

Andreea Mantea a intervenit între cei doi și le-a recomandat să se liniștească: ”Poate am greșit că am dat acest material. Bianca fiind destul de tensionată noi ne-am gândit că prin acest material va fi ceva drăguț și ceva haios. Odată cu aceste discuții îmi dau seamă că aveți o problemă și aș vrea să le clarificați”.

Ionuț pare hotărât să se ceară la Bianca și să clarifice neînțelegerile apărute, însă rămâne de văzut dacă Bianca va trece peste aceste discuții, iar lucrurile vor reveni la normal între cei doi.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?