Sar scântei între Patrick și Giuly de la “ Casa iubirii”: ,,Nu mai poți de focul meu”. Cum a reacționat Robert în urma conflictului dintre cei doi

Author: Diana Bostan
Actualizat: 07 mai 2024, 14:17

Sar scântei între Giuly și Patrick de la ”Casa iubirii”

Sursa: KANAL D

Ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Giuly și Patrick și-au aruncat replici acide, în timp ce Robert pare sătul de ceartă. Iată ce s-a întâmplat în ediția de marți, 7 mai!

În timpul conexiunii, Robert a dorit să-i adreseze Robertei o întrebare, moment în care a fost întrerupt de Patrick și de Robi. Revoltată de faptul că iubitul ei este mereu întrerupt, Giuly a simțit nevoia să-i atragă atenția lui Patrick.

Sar scântei între Giuly și Patrick de la ”Casa iubirii”

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Giuly a ținut să menționeze faptul că Patrick intervine mereu atunci când Robert, iubitul ei, vrea să-și spună părerea sau atunci când vrea să adreseze o întrebare.

Spiritele s-au încins rapid între cei doi, iar Patrick a susținut faptul că Giuly are mereu ceva de spus atunci când vine vorba de el.

Citește și: Unde a plecat Bianca după ce a fost eliminată din „Casa iubirii”! Primele declarații: „Asta a fost tactica lui Patrick...”

Robi: Vrea și Robert să zică ceva.

Giuly: Vai, dar ce te dai de gol Patrick!

Patrick: Nu mai poți de focul meu. Spune, care e problema?

Giuly: Pentru că de fiecare dată când vorbește Robert, trebuie să vorbească el.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Patrick se apără și susține că el a făcut o glumă cu Robert, moment în care a intervenit și Giuly, fără ca cineva să o implice și pe ea în subiect.

Giuly: Deci te-a deranjat glumea mea, de asta tot vorbești peste.

Robert este sătul de discuțiile dintre Patrick și iubita lui

Încercând să aplaneze conflictul dintre iubita lui și Patrick, Robert a spus că nu-și dorește să mai discute acest subiect.

Concurentul i-a cerut lui Patrick să înceteze și s-o lase în pace pe Giuly, iar Giuly să facă la rândul ei același lucru.

„Eu mi-am permis să fac o glumă cu Robert, o glumă de băieți și te-ai băgat tu. După ți-am zis că tu faci niște glume de 30+ de ani pe care eu nu le înțeleg. Nu ai o zi normală fără să vorbești cu mine”, a spus Patrick, în ediția de marți, 7 mai, a emisiunii ”Casa iubirii”.

Citește și:  Roberta și Sebastian, probleme în paradis: "Este finalul cunoașterii?" Ce se întâmplă între cei doi concurenți? Urmăriți o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii, marți, 7 mai, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Robert: Iubita mea, eu nu vreau să mai discut acest subiect cu Patrick.

Robert s-a simțit deranjat de faptul că el și-a dorit să-i adreseze unele întrebări Robertei, moment în care a fost întrerupt. În același timp, Patrick susține că nu poate discuta cu Robert din cauza iubitei sale.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!