Saraca fata bogata! Carmen Negoita are probleme mari. Risca sa fie data afara din vila in care locuieste cu cei doi copii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 15:10

Carmen Negoita se afla intr-un nou proces cu fostul ei sot, milionarul Ion Negoita. Casa care i-a revenit la partaj era ipotecata unei banci.

Carmen Negoita trece printr-o perioada extrem de dificila. Vila in care sta cu cei doi copii si care i-a revenit in urma partajului dupa divortul de fostul ei sot era ipotecata in urma contractarii unui credit bancar. Fosta sotie a milinarului si copiii acestuia risca, practic sa ajunga in strada. Carmen si-a dat deja fostul sot in judecata, insa, procesul dureaza de mai bine de doi ani.

" E o perioada dificila dar nu o sa ma vedeti vreodata ca ma plang si nu o sa ma plang nici acum.

Aceasta situatie persista de ceva timp, noi ar fi trebuit sa nu mai avem astfel de probleme dar lucrurile se amana din motive necunoscute pentru mine", a de clarat Carmen Negoita.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vezi video si mai multe declaratii pe wowbiz.ro!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.