Sarah Prodan a avut parte de un weekend luxos la Predeal. Aceasta s-a bucurat de vacanța pe care o are alături de mama ei și de prieteni

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 feb 2023, 15:24

Banii nu au reprezentat niciodată o problemă pentru Anamaria Prodan și, implicit, nici pentru fiicele sale

Sursa: Instagram

Sarah Prodan a plecat la Predeal, dar nu singură, ci alături de Anamaria Prodan și de câțiva prieteni. Nimeni nu s-a uitat la bani când a venit vorba de distracție și au făcut tot ceea ce și-au dorit, pentru a se simți bine.

Anamaria Prodan și Sarah Dumitrescu au plecat la Predeal, unde s-au distrat de minune, mai ales că  și vremea a ținut cu ele și s-au bucurat de zăpadă.

Sarah Prodan s-a bucurat de un weekend luxos la Predeal

Banii nu au reprezentat niciodată o problemă pentru Anamaria Prodan și, implicit, nici pentru fiicele sale. Prin urmare, pentru a se răsplăti după o perioadă mai lungă de muncă, cele două s-au urcat în mașină și au plecat la Predeal.

Conform as.ro, o noapte de cazare în acea zonă se apropie de 2.000 de lei, dar și beneficiile sunt pe măsură. Sarah și o prietenă s-au bucurat de piscina încălzită și de peisajul de poveste.

Citește și: Cine este tânăra despre care s-a zvonit că ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf. Apariția care a surprins pe toată lumea: „E gratis”

În cadrul unui interviu acordat pentru o televiziune din România, Sarah Dumitrescu a spus că este independentă și că nu are nevoie de niciun ban de la mama ei pentru a se întreține, iar tot ce primește de la Anamaria Prodan sunt cadouri sau, pur și simplu, sunt venite fără vreo ocazie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anamaria Prodan și Sarah au o relație specială

În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, Sarah a recunoscut că are o relație foarte frumoasă cu mama ei, dar și foarte apropiată. Mai mult decât atât, aceasta i-a fost alături în ultima perioadă, de când s-a aflat că va divorța.

„Și eu plâng la rândul meu, dar numai când e ceva, așa, legat de familie, adică nu plâng, așa, din orice.

Și când o văd pe mama plângând, așa, parcă mă rupe și, automat, plâng și eu.

Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial, am venit să joc la Echipa Națională, dar a fost tocmai bine, că și mama avea nevoie să fie una dintre noi acasă. Și am vorbit cu Rebeca și i-am zis că mă duc eu acasă acum.

Acum e și rândul meu.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a prezentat al doilea „copil” al familiei. Antrenorul și Corina sunt în culmea fericirii

Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta, pentru că ceea ce s-a întâmplat e problema mamei. Bine, și noi suntem, oarecum, implicați, dar el a plecat. Pentru mine, el a plecat. Adică nu mai există în viață mea.

Acum, noi trebuie să ne adaptăm la viață noastră fără el și rolul meu acum este cum să o fac pe mama fericită și să se simtă mai în largul ei, dar ne are pe noi și cred că e destul”, a povestit aceasta.