Sarbatoare mare in familia Dianei Bisinicu. Cantareata a dat o petrecere cu ocazia zilei de nastere a fiicei sale, nasa micutei fiind Gabriela Cristea

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

Gabriela Cristea a sosit prima dintre invitati la petrecerea de aniversare a doi a finei sale, Rania, fiica cantaretei Diana Bisinicu.

Daca pana acum, toti ochii erau pe ele, acum sunt eclipsate de odraslele lor. Mamicile mondene si-au luat copiii de mana si s-au adunat la un loc de joaca.

Motivul? Diana Bisinicu a serbat-o pe fetita ei, Riana. Nici daca isi lansa un nou videoclip, nu se pregatea asa, dar, o data implineste odrasla ei doi ani asa ca Diana Bisinicu a avut grija ca totul sa fie pus la punct- de la alegerea invitatilor si pana la alegerea tinutei pentru Riana.

##VIDEO133573##

Daca la tinuta nu s-au inteles, la alegerea incaltarilor a fost mai simplu. Dupa atatea discutii si negocieri cu usile inchise, Diana si micuta ei au reusit sa cada de acord si au plecat, degraba, spre petrecere, ca fetele. La petrecere toata lumea abia astepta sa dea ochii cu sarbatorita.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nasa,

nimeni alta decat Gabriela Cristea, a sosit prima si i-a adus finutei un cadou colorat. In timp ce copiii lor se jucau, mamicile despicau firul in patru, oare ce le asteapta peste cativa ani? Si cine cu cine se incuscreaza? Oricum, se vede treaba ca, de cand au devenit mamici cu norma intreaga, vedetele au ajuns la o concluzie: „ E cea mai frumoasa meserie!”

 

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.