Sarbatoare mare in familia lui Banel Nicolita! Fotbalistul si-a crestinat fetita

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:27

Parca niciun derby nu i-a adus atatea emotii lui Banel, precum botezul micutei Amalia Ioana! Asa ca fotbalistul de la Saint Etienne si-a ales cu grija tinuta ca sa fie pe masura evenimentului.

Banel Niclita a purtat camasa alba, sacou si jeansi. Nici sotia sa, Cristina nu s-a lasat mai prejos si ca de fiecare data a impresionat prin simplitate si bun gust: pantaloni albi, un top alb si sacou negru. De emotii nu a scapat nici frumoasa lui sotie, Cristina, care nu si-a putut stapani grijile de mama, nici in momentul crestinarii micutei de doar doua luni.

Mandru foc e Banel Nicolita de fata lui! Are si de ce, micuta ii seamana leit.

Pana atunci, Amalia Ioana este jucaria familiei. Dupa crestinarea micutei, a urmat o petrecere pe cinste, la un restaurant de patru stele, din Braila. Aproape o suta de prieteni, fosti colegi de la echipa Steaua si, bineinteles, apropiati au petrecut alaturi de Banel si Cristina Nicolita.

Nici Cristina n-a stat deoparte de ringul de dans! Dupa ce si-a schimbat tinuta de la biserica, ea a dansat toata seara cu sotul sau.
Daca proaspata mamica a preferat o rochie neagra, scurta, cu paiete, Banel a atasat costumatiei sale de zi, o pata de culoare: un papion mov. Indemnati de cantareata Elena Gheorghe, Banel si Cristina au facut o adevarata demonstratie de dans. Priviti-i cat de bine se completeaza! Parca se sorb din priviri, ca in urma cu sase luni, cand si-au pus pirostriile pe cap.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16736753/1/media-138123581012912600.jpg
##VIDEO81938##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”