SARBATOARE mare in familia Oanei Roman. Vedeta va taia turta fiicei sale, micuta Isabela!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

Eveniment de 5 stele in familia Oanei Roman. Micuta Isabela implineste un an si va primi, pe langa daruri, si prima petrecere din viata ei.

Meniul a fost degustat, evident, de mama! Cinci zile au mai ramas pana la ziua cea mare. Pe 21 februarie, Isabela implineste un an de cand a adus zambetul pe buzele Oanei Roman si ale lui Marius Elisei. Evenimentul vine la pachet cu traditia: cum micutei i se rupe turta, parintii vor sa fie totul perfect. Si perfectiunea incepe cu tinuta.

Mai-mai sa le concureze pe artistele profesioniste! Oana Roman i-a pregatit Isabelei trei tinute alese pe spranceana.

Nimic nu este lasat la intamplare. Printesa mamei va avea o petrecere tematica. Invitata de onoare va fi „Minnie Mouse” personajul preferat al micutei.

Oana Roman s-a gandit la toate. Detalile petrecerii sunt cheia unui eveniment de neuitat. Decorul va fi rosu cu alb iar meniul, atent, ales. Si pentru ca musafirii sa primeasca ce e mai de soi, gazda trebuie sa verifice fiecare detaliu. Cand a ajuns la alegerea cremei pentru tort, Oana Roman a gasit, imediat, compozitia perfecta!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO132712##

 

 

Taguri: