Sarbatoare mare in familia Sucu! Fata cea mare s-a casatorit

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

In acest weekend a fost sarbatoare mare in familia Sucu! Fata cea mare a uneia dintre cele mai bogate romance a spus "da".

Camelia Sucu a fost soacra mica pentru a doua oara. Dupa ce anul trecut Cristina, mezina familiei s-a casatorit. Anul acesta a venit si randul Ioanei, fata cea mare a Cameliei Sucu, sa devina femeie maritata cu acte in regula.

Sambata a fost o zi importanta pentru Ioana Sucu. Ea s-a maritat cu alesul inimi ei,  stomatologul Horia Matei. Ceremonia religioasa a avut loc la biserica Elefterie. Emotiile celor doi tineri insuratei au atins cote maxime in timpul slujbei.



Mireasa a aratat ca o intr-o rochie creata de un designer libanez, Zuhair Murad, renumit printre vedetele de la Hollywood. Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Taylor Swift sau Katy Perry fiind doar cateva dintre clientele fidele ale designerului.

Mirele a aratat ca un gentleman intr-un costum cambrat, acesta a optat pentru un papion alb ca sa se asorteze cu rochia sotiei lui. Camelia Sucu a optat opentru o rochie de un albastru regal care i-a pus in evidenta silueta.
Petrecerea a avut loc la Buftea, iar invitatii au fost intampinati intr-un decor de poveste de catre cei doi miri care au dat startul petrecerii cu un dans parca rupt din basme.

Asa numitul "Vals al Mirilor" a fost unul special, iar Ioana si Horia le-au aratat invitatilor cat sunt de talentati pe melodia lor de suflet "Close your eyes", cantata de Michael Bubble.

Ca intr-un spectacol bine regizat, cei doi proaspeti insuratei s-au sincronizat perfect, iar miresei i-au iesit  piruetele in ciuda dimensiunii rochiei.
Dupa ce au dansat, mirii au fost aplaudati minute in sir.

Petrecerea a continuat pana la sapte dimineata iar atmosfera a fost intretinuta printre altii si de Horia Brenciu.
##VIDEO120822##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei