Sarbatoare mare in Senat! Una din cele mai sexy deputate si-a sarbatorit ziua de nastere

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:43

A fost zi plina la Senat! Nu ca s-ar fi spetit senatorii sa voteze legi!

Altul a fost motivul pentru care au venit aproape toti la munca! Sa vedem cine i-a fermecat! A fost zi de sarbatoare la senat. S-au adunat alesii, cata frunza, cata iarba! Ai fi zis ca treburi importante i-au adus in sala de plen, dar de unde! Altul era motivul adunarii: unul mai vesel- ziua de nastere a deja celebrei sexy senatoare: „ Printesa mea, la multi ani!”, i-a urat un coleg.

Vasilica Steliana Miron a implinit 37 de ani iar colegii au vrut sa o rasfete cum au stiut mai bine. Constantin Popa, senatorul care vrea ca fiecare roman sa aiba in casa, dupa usa un stingator  de incediu, o vede pe colega sa ca pe o Alba ca Zapada! Colegii din Senat au roit in jurul senatoarei, mai ceva ca albinele in jurul borcanului cu miere. Pana si in plen, senatorii s-au inghesuit sa puna mana pe microfon si sa-i ureze „La multi ani!”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Un senator a venit si cu o idee pentru ficare doamna sarbatorita in Parlament! Un soi de „mecanism parlamentar”.
Cu tortul intr-o mana si cu buchetele de flori in cealalta, sexy-senatoarea ne-a dezvaluit ca se pregateste de petrecere!
Iar noii colegi liberali abia asteapta sa se distreze alaturi de noua lor colega! Vorba aceea, putina socializare inaintea doctrinei nu face decat sa intareasca relatiile in partid.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.