Sarbatoare mare la palatul regelui national al romilor! La aniversarea celor 17 ani de logodna cu Simeria, Daniel Cioaba i-a cumparat un inel de 15 000 de euro

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:26

Au trecut 17 ani de cand Regele National al Romilor, Daniel Cioaba, si-a unit destinul cu Simeria. Asa ca evenimentul a fost marcat cu un cadou stralucitor!

Una dintre cele mai valoroase bijuterii ale Casei Regale Cioaba straluceste acum pe mana celei care i-a daruit trei copii. Este vorba despre un inel batut cu zeci de diamante, care face parte din colectia lasata mostenire de Florin Cioaba.
Totul pentru frumoasa Simeria!

Surpriza a fost pregatita inca de-acum o luna, fara ca regina sa banuiasca ceva. Putini stiu ca Daniel si Simeria nu sunt casatoriti.

Ei au facut doar o nunta traditionala pe cand Daniel avea 18 ani, iar Simeria, 15. La implinirea a 20 de ani de casatorie, Daniel Cioaba vrea sa faca o nunta ca-n povesti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”