Sărbători fericite 2023 - 2024! Mesaje de Crăciun și urări de anul nou

Author: Bianca Vidoi

Iată cele mai frumoase mesaje de Crăciun pentru persoanele iubite

Sursa: Unsplash

Colindele se aud, bradul este împodobit, familia este adunată la masă, iar acesta este momentul ideal pentru a ne exprima toată aprecierea pentru tot ce avem.

Mesajele transmise în perioada sărbătorilor sunt adesea plină de căldură și reprezintă modul perfect în care să ne transmitem dragostea și gândurile bune pentru persoanele apropiate din viața noastră. Sărbătorile sunt menite pentru a le petrece alături de oamenii dragi nouă, iar dacă aceștia se află la depărtare le putem împărtăși magia sărbătorilor cu ajutorul mesajelor de Crăciun și a urărilor de Revelion.

Mesaje de Crăciun pentru anul 2023

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Betleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La mulţi ani!“

„Fie ca aroma sărbătorilor de iarnă şi mirosul cozonacilor să vă aducă în case şi în inimi săntătate, pace, linişte sufletească şi un Crăciun fericit. La mulţi ani!“

„Sfintele sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi.

La mulţi ani!“

 „Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite şi La mulţi ani!“

 „Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!“

 „De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranță, bucurie şi lumină.

Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.”

”Se spune că în seara de Crăciun, la fiecare clinchet de clopoţel o dorinţă se îndeplineşte! Îţi urez să petreci Sărbătorile cu sufletul plin de dorinţe, în clinchet de clopoţei! Crăciun Fericit” 

”Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să vă găsească la ceas de bucurie, alături de oaspeţii cei dragi.

Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să vă însoţească pretutindeni, fericirea şi succesul să vă fie mereu alături!”

„În prag de sărbători, cu pacea, lumină şi căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moş Crăciun darnic şi bun. Crăciun fericit şi La mulți ani!”

„Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor.

Crăciun fericit vă dorește ….”
„Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”
„Sărbători Fericite în jurul pomului de iarnă și în mijlocul celor dragi!”
„Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

„Un bătrân cu plete albe v-a călcat al casei prag.

E adevărat, e Moş Crăciun şi vă aduce un an mai bun. Crăciun Fericit, dragi prieteni!”

„Lumină, pace, bucurie, zăpadă, viaţă, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Crăciunul. Deschide-ţi sufletul şi lasă căldura sărbătorilor de iarnă să te învăluie ca un vis frumos. Sărbători fericite şi la mulţi ani!”

„Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc!”

Urări perfecte pentru noaptea de Revelion

Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile din anul care a trecut, cu melancolie de toate clipele frumoase şi să ai încredere că tot ce nu ți-a reușit anul ăsta, vei obține în anul ce stă să vină. La mulți ani!

Gânduri bune, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

În pariul cu viaţa ai mai învins un an, ai rămas la masa de joc şi ai ridicat miza la 2020. Un alt an, o nouă provocare! La mulţi ani!

Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar necazurile să se topească precum zăpada! La mulți ani!

Ultima zi din an este întâlnirea dintre moarte şi viaţă. Omorâm amărăciunile şi clipele urâte şi reînviem iubirea şi înţelepciunea. Un an nou fericit!

Bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să te însoţească pe tot parcursul anului ce va urma! La mulți ani!

Citește și: Cele mai frumoase mesaje cu Crăciun Fericit pentru 2023

Toate visele pe care le făurești în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să-ți aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

Dragii mei, pentu toate momentele frumoase care au fost şi care urmează să vină, în pragul noului an vă mulţumesc şi îmi reînnoiesc legătura de suflet cu voi. La mulţi ani!

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât anul care se încheie, vă trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări! Să aveți un an nou fericit!

Tată bun, mamă iubită, azi e ziua potrivită să vă spun ce vă doresc, să v-arat cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Pășește în noul an luând cu tine doar lucrurile şi gândurile bune. La mulți ani!

Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi pornește la drum cu încredere! La mulţi ani!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.