Sarbatorile religioase, mana cereasca pentru comercianti

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

De cand te asezi la coada si pana ajungi la sfintele moaste, este o adevarata poveste. De la vanzatori ambulanti de icoane, flori si covrigi calzi, pana la sarmale delicioase si chiar concursuri de cantat, toate te intampina pe traseu.

In caz ca nu aveti o iconita de la Patriarhie, nu-i nicio problema. Acest vanzator ambulant va rezolva imediat. Ca doar afacerea e afacere! Iar politica de marketing este una confidentiala. Sa mergem un pic mai in fata. Aici, alta afacere. Dar de data aceasta aflam si pretul.

Odata aprovizionarea facuta, nu mai ramane decat gustarea. Mai intai un covrig, servit direct la coada. Numai ca servirea, lasa de dorit! Atat de delicioase incat pe unii nu-i mai intereseaza ca pierd randul la care au stat ore intregi.

Delicioasele sarmale au potolit foamea asa ca atmosfera a devenit una mai vesela printre enoriasi. Iar doamna cu cea mai buna voce, a cantat si pentru noi. Mergem mai departe si chiar cu cativa metri inainte de sfintele moaste, nu am putut sa nu remarcam o tanara care iesea un pic din peisaj. Insa nu am reusit sa aflam motivul pentru care s-a gatit frumoasa domnisoara.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

##VIDEO83998##

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.