Sărbătorile sunt mai frumoase cu darurile călduroase de la Marelbo

Author: Oana Iosif
video Foto(7)

Marelbo, cel mai mare producător de încălțăminte din piele naturală din Bucovina te colindă. Primește-l în casă și lasă-i urările să-ți lumineze sufletul. Anul acesta este extrem de generos. Și în urări, dar și în produsele pe care ți le pune acum la dispoziție la cele mai mici prețuri.

Intră în atmosfera sărbătorilor, dacă nu ai făcut-o deja. Parfumează-ți casa cu miros de portocale și scorțișoară, așează bradul la locul lui și pregătește ingredientele pentru cei mai pufoși cozonaci. E o perioadă în care simți să faci mai multe bucurii celor dragi. E o perioadă în care-i vrei pe toți în jurul mesei, dar și o perioadă a retrospectivelor.

Dar lasă retrospectivele pentru mai târziu. Acum ne ocupăm de bucurii. Pentru că nu mai este mult până la Moș Crăciun, organizează cadourile. Sperăm că ai ținut cont de dorințele celor mici pentru că știi prin ce se traduce dimineața de 25 decembrie. Păi nu te topești când auzi pașii aia mici apropiindu-se de brad și țipând în gura mare că Moșu’ a adus ce trebuia? Da, acel sentiment e înălțător. Și ți-ai dori să țină o veșnicie. Fiindcă fericirea lor este scopul tău în viață.

Pentru că ți-ai imaginat momentul și știi sigur că va fi unul perfect pentru prichindel, alege să te bucuri și tu de un astfel de moment. Retrăiește bucuria copilăriei și acele clipe desăvârșite când emoția și nerăbdarea nu te lăsau să dormi toată noaptea. De fapt, așteptați-l împreună pe Moș Crăciun. Mizează pe surprizele „călduroase” de la Marelbo și bucură-te de priceperea oamenilor din dulcea Bucovină. Colecția este ofertantă și abundă în cele mai confortabile ghetuțe de sezon. Și nu numai. Prețurile sunt „croite și ajustate” pentru nevoile tale, așa că lasă Crăciunul să fie unul pe sufletul tău.

Pentru Marelbo siguranța este prioritară, astfel că, în această perioadă aglomerată a luat toate măsurile necesare pentru ca tu să te bucuri în continuare de produsele preferate, fără griji. Consultă lista magazinelor și vezi care este cel mai aproape de tine. Sau comandă rapid de pe site.

Grăbește-te! Pune la punct ultimele detalii și pregătește ghetele de la Marelbo pentru cele mai „călduroase” daruri.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.