Sarcina Siminei de la "Puterea dragostei 1" începe să se vadă! Uite fotografia cu burtica care o dă de gol

Autor: R.V.

Simina și Alex Zănoagă au declarat recent că își vor continua relația, că au de gând să se mute împreună în Bucuești și că vor să-și deschidă o afacere împreună.

Ba mai mult, Simina a mărturisit în cadrul emisiunii Teo Show, ca își dorește foarte mult o familie și că în momentul de față încearcă să facă un copil cu iubitul ei, Alex Zănoagă.

Citeste si: Tocmai ei? Berna și Bobicioiu de la "Puterea dragsotei 1", suprinși într-o ipostază fierbinte! Ce s-a întâmplat între cei doi

S-a mai zvonit depsre fosta concurentă din primul sezon al show-ului matrimonial "Puterea dragostei" că ar fi însărcinată, însă până acum nu a apărut nicio dovadă concretă în acest sens. 

Până acum... 

Citeste si: EI doi formează primul cuplu de la "Puterea dragostei 2"? Acum totul a ieșit la iveală

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Căci lucrurile par să fie din ce în ce mai evidente. Iată cum au fost surprinși Alex și Simina în urmă cu puțin timp, când se aflau în Timișoara. Se vede cu ochiul liber că burtica Siminei a început să prindă contur. Să fie cu adevărat vorba despre o sarcină?

Iat-o pe Simina cu burtică, furându-i un sărut lui Alex: