„Sarcină ușoară!”. Vestea momentului pentru Carmen de la Sălciua. Fanii au reacționat imediat, după ce vedeta a postat o fotografie cu burtica ce pare de graviduță

Autor: Diana Bostan

Carmen de la Sălciua s-a afișat cu o burtică proeminentă

Sursa: Instagram- Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a postat o fotografie ce i-a pus pe fani pe jar. Aceștia s-au grăbit și i-au urat deja sarcină ușoară.

Carmen de la Sălciua și-a surprins fanii cu ultima sa postare. Artista s-a fotografiat într-o ipostază inedită, lăsând la vedere burtica ce pare de graviduță. Fanii au reacționat imediat, fiind siguri de faptul că artista lor preferată va face anunțul mult așteptat.

Artista s-a pozat cu burtică de graviduță

Carmen de la Sălciua s-a pozat într-o rochie vaporoasă, întinsă pe canapea și cu o mână pe burtica proeminentă.

Artista nu a dezvăluit concret dacă este sau nu însărcinată, însă mesajul plin de mister le-a dat de gândit fanilor. Vedeta susține că în viața ei vor interveni mai multe schimbări în următoarea perioadă și că ceea ce urmează să se întâmple în viața ei îi va ocupa tot timpul.

Citește și: Carmen de la Sălciua, iritată de întrebările internauților: „Așa prost crescut?!”. Ce a deranjat-o pe vedetă

„Dragii mei prieteni …urmează schimbări importante în cariera mea și în viața mea …din toate punctele de vedere! Puțin câte puțin acest proces îmi va ocupa și timp dar îl voi acorda cu plăcere acestor activități!”, este o parte din mesajul postat de Carmen de la Sălciua, pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cu acest mesaj, Carmen de la Sălciua a stârnit imediat speculații cu privire la natura schimbărilor anunțate. În timp ce mulți fani au concluzionat că artista urmează să devină mamă și să își extindă familia, s-au gândit la posibile proiecte muzicale sau colaborări surpriză.

Carmen de la Sălciua a promis că-și va ține fanii la curent cu evoluția sa

Vedeta a promis că-și va ține fanii la curent și că va posta totul pe contul său personal de Instagram.

„Toate mă vor aduce mai aproape de voi și o parte dintre evoluția mea o veți vedea pe parcurs aici pe story-uri și în postări”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

Citește și: Carmen de la Sălciua, deschisă și sinceră în privința vieții de cuplu cu Marian Corcheș: „Nu pot să spun că ăsta e secretul”

Fanii nu s-au putut abține și i-au urat deja artistei sarcină ușoară și alte urări de bine, fiind extrem de fericiți pentru artista lor preferată. „Vine bebe cu siguranță”/ „Sarcină ușoară și numai bine îți doresc”/ Vedem, o burtică superbă”, au fost doar trei dintre comentariile lăsate de internauți.

Carmen de la Sălciua nu a oferit încă detalii suplimentare cu privire la natura schimbărilor, menținând suspansul și interesul fanilor săi. În următoarele săptămâni, cu siguranță vom afla mai multe despre această etapă nouă și intrigantă din viața și cariera artistei.