Sarmantul actor ONUR SAYLAK, colonelul TEVFIK din "PATRIA MEA ESTI TU", trece prin momente dificile! Iata cu cine l-a inlocuit fosta lui sotie, Tuba Buyukustun, la numai cateva luni luni de la divort!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 sep 2020, 02:30
video Foto(10)

Cei doi actori au pus capat mariajului lor in vara acestui an.

Desi pozau mereu intr-o familie fericita, actrita Tuba Buyukustun (35 ani) a divortat de sotul ei, Onur Saylak (40 ani), unul dintre cei mai apreciati actori si regizori din Turcia.


In ciuda eforturilor celor doi actori de a incerca sa-si remedieze neintelegerile aparute in relatia lor de dragul celor doua fiice gemene, insa nu au reusit sa-si salveze casnicia. Divortul s-a dovedit a fi iminent si a fost pronuntat pe 5 iunie 2017.


Tuba Buyukustun si Onur Saylak s-au casatorit in 2011 si au doua fetite, gemene, Maya Saylak si Toprak Saylak, in varsta de sase ani. Povestea lor s-a incheiat pe 5 iunie, cand a fost pronuntat divortul, dupa sase ani de casnicie. In urma divortului, cele doua gemene au ramas in custodia mamei, insa presa a speculat faptul ca Onur Saylak ar dori sa intenteze un proces pentru custodia micutelor.

(sursa foto: ntv.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.