Șarmantul Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare radicală de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Murat Ünalmış!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 apr 2022, 18:40
murat unalmis Foto(5)

Murat Unalmis, alaturi de colega sa Hilal Altinbilek

Sursa: Instagram Murat Unalmis

Îndrăgitul Murat Ünalmış, care a dat viață personajului Demir în serialul Mă numesc Zuleyha, face parte din categoria celor mai apreciați actori.

Fermecătorul actor Murat Ünalmış, în vârstă de 40 de ani, a cucerit publicul în aproape două decenii de carieră, cu talentul lui desăvârșit și cu o carismă aparte. Rolurile sale magistral interpretate în seriale și filme de excepție i-au adus mare succes i notoritate atât în Turcia, cât și peste hotare, devenind unul dintre cei mai apreciați și mai bine cotați actori din tânăra generație. De curând, carismaticul actor Murat Ünalmış a publicat pe contul lui de socializare o imagine inedită, în care apare cu un look total schimbat.

Iată la ce schimbări a recurs celebrul actor!

Șarmantul Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare radicală de look

Publicul din România l-a cunoscut pe Murat Unalmis în anul 2020, în primul sezon al serialului Mă numesc Zuleyha și a fost fascinat de talentul și măiestria chipeșului actor. Acesta este de altfel și cel mai recent rol jucat de renumitul Murat, care pe lângă pasiunea pentru actorie, se mai ocupă și de o afacere în domeniul turismului.

Citeste si: Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, profund îndurerat de pierderea femeii care i-a marcat cariera! Iată ce imagine a publicat celebrul Murat Unalmis!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Murat Unalmis a studiat inițial Facultatea de Administrație și afaceri în cadrul Universității Marmara, iar apoi a decis să se reorienteze către Facultatea de Teatru.

Pentru că a fost cooptat rapid în proiecte importante care l-au solicitat foarte mult, Murat a lăsat deoparte pasiunea lui pentru afaceri, însă de câțiva ani, s-a lansat în turism și administrează cu succes o unitate de cazare în superbă zona a Cappadociei.

De curând, Murat Unalmis a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini în care a apărut cu un look total schimbat, față de cum îl știau fanii săi, din serialul Mă numesc Zuleyha.

Acesta are barbă extrem de îngrijită și o alură sofisticată de intelectual, datorită faptului că poartă ochelari de vedere.

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", despre cel mai mare vis! Iata ce marturisiri inedite a facut celebrul actor Murat Unalmis intr-un interviu de senzatie!

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.