Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată responsabil, dincolo de platourile de filmare! Iată cum a fost surprins de curând celebrul actor alături de soție și de fiul lor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 iul 2024, 15:46

Ea este marea iubire a renumitului actor Sarp Akkaya, din producția „Tablou de familie”! Iată ce familie frumoasă si reușită are îndrăgitul actor!

Serialul turcesc „Tablou de familie” a fascinat publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00, cu doar cu lecțiile de viață și cu situațiile emoționante inspirate din realitate, ci și cu o distribuție de excepție, alcătuită din actori renumiți și apreciați în Turcia și în străinătate. Printre aceștia se numără și chipeșul Sarp Akkaya, care joacă rolul Sergen, un soț infidel și un tată iresponsabil.

Dincolo de platourile de filmare, celebrul actor este un familist convins. Acesta are o soție superbă pe care o adoră și un fiu minunat, ce reprezintă cele mai de preț comori ale sale.

Ea este marea iubire a renumitului Sarp Akkaya, care joacă rolul Sergen în producția „Tablou de familie”

Sarp Akkaya are 44 de ani și face parte din categoria celor mai apreciați și titrați actori din tânăra generație din Turcia.

Carismaticul actor a demonstrat un talent desăvârșit încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și continuă să-și surprindă fanii cu noi proiecte de amploare. Unul dintre cele mai recente roluri jucate impecabil de Sarp Akkaya este cel din serialul „Tablou de familie”, care i-a adus de asemenea un succes răsunător pe plan profesional.

Citește și: Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Deși se dedică trup și suflet carierei sale, celebrul actor este un familist convins și nu își neglijează deloc soția și fiul. Sarp Akkaya și Sinem Yalçınkaya s-au căsătorit în anul 2017, iar la scurtă vreme au devenit părinții unui băiețel superb.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Sarp Akkaya, ascensiune spectaculoasă pe plan profesional

Sarp Akkaya s-a născut în anul 1980, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară, dar și sprijin pentru a-și continuă studiile în domeniul actoriei. După încheierea liceului, Sarp a fost admis la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Mimar Sinan, pe care a absolvit-o în 2001. La scurt timp, tânărul actor a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, unde a jucat în câteva piese apreciate de public.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Tablou de familie”, Jale nu renunță la răzbunare

În 1996, Sarp Akkaya a debutat pe platourile de filmare ale serialului Bizim Aile, cu un prim rol secundar. Datorită talentului dovedit, chipeșul actor a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte de excepție, care i-au adus mari reușite pe plan profesional.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.