Sarp distruge petrecerea organizată de ziua lui Omer, iar Leyla este accidentată grav. Vezi online live episodul 86 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 18 ian 2024, 04:30

Episodul 86 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 18 aprilie.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 86 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 18 aprilie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 18 aprilie, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat luni și marți de la ora 20:00. Sarp distruge petrecerea organizată de ziua lui Omer, iar Leyla este internată în spital la terapie intensivă în stare foarte gravă

Ce se întâmplă în episodul 86 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Leyla este internată în spital la terapie intensivă în stare foarte gravă, după ce aceasta cade pe scări după o confruntare cu Susen, iar Susen se teme că Leyla va dezvălui adevărul despre moartea lui Kadir, fratele lui Asyie.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Susen recurge la un gest extrem! „Te rog, taci! Te rog!” Leyla se va prăbuși pe scări în timpul confruntării cu rivala ei

Cei apropiați fetei sunt informați că pacienta va fi supusă unei tomografii și apoi va avea o intervenție chirurgicală la cap pentru a opri hemoragia. Susen și Sarp sunt interogați de poliție și dau declarații false cu privire la accidentul Leylei.

Akif șterge toate filmările de pe camerele de supraveghere.

Gonul îi zice Afrei că l-a mințit pe Orhan că este însărcinată, pentru a evita o posibilă despărțire.

Orhan este furios că Gönül a lăsat-o pe Sengul în mod intenționat în pădure și a plecat, dar crezând că este însărcinată, nu-i mai spune că vrea să divorțeze. Atunci când Sengul Îl sună, Orhan îi spune că Gonul este însărcinată și rămâne șocată.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Susen suferă de remușcări pentru accidentarea Leylei, este răscolită de amintirile dureroase cu moartea lui Kadir și a lui Kaan.

Ea găsește sprijinul pe care îl caută în Sarp și Ömer nu poate înțelege apropierea dintre cei doi, așa că se îndepărtează treptat de iubita sa.

Orhan foarte dezamăgit de Gonul și alege să divorțeze. Sarp este foarte invidios pe Ömer, nu pierde ocazia de a-i transforma ziua fericită într-un coșmar.

Citește și: Tarhan este accidentat de Gonul. Vezi online live episodul 85 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări luni și marți de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.