Sarp renunță la dușmănia cu Omer. Vezi online live episodul 105 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 14 mar 2024, 02:10

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat miercuri, 14 iunie, pe Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 105 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 14 iunie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat miercuri, 14 iunie, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00. Sarp renunță la dușmănia cu Omer pentru scurt timp.

Ce se întâmplă în episodul 105 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Șengul o caută pe sora lui Berk pentru că are mustrări de conștiință după ce a cauzat moartea mamei ei.

Berk nu înțelege de ce o ajută Ayla pe Elif, mai ales că Elif este agresivă și nesuferită. Sarp renunță la dușmănia cu Omer și chiar fac pace însă după puțin timp se răzgândește, când află că el și Susen s-au împăcat.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Clipe de groază pentru familia Eren

Acum că s-au împăcat din nou, Nebahat se decide să-i transfere lui Akif acțiunile ei de la club pentru că ea nu vrea să mai lucreze. Nebahat se ceartă din nou cu Akif dar nu-l poate scoate afară pentru că Bahar s-a obișnuit cu amândoi și se întristează când îi aude certându-se. Akif și Nebahat au început procesul pentru adopție și fac tot ce pot ca să o ajute pe Bahar să se obișnuiască în casa lor și să îi ușureze durerea după pierderea surorii ei.

Aybike se hotărăște să îi spună lui Berk că Elif este sora lui.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sarp are un conflict cu Orhan și îl convinge pe Ahmet să îl concedieze, dar Omer vorbește cu Ahmet pentru unchiul său și îi spune că nu are nici o vină.

Sarp îi întinde o cursă lui Orhan.

Pentru a afla ce fac personajele tale preferate, poți să urmărești serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Citește și: Cele mai frumoase melodii din serialele turcești

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până miercuri de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.