Sarp se luptă cu Asiye și Aybike  și cade de la etaj. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de vineri, 30 august, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

etaj. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Suzan face legătura cu povestea pe care i-a spus-o Sado, că cineva l-a angajat să taie frânele mașinii. Sarp și Yasemin se întreabă și ei dacă este adevărat.

Elif a aflat că Berk este fratele ei geamăn. Berk și Ayla îi povestesc totul, dar nu îi spun cum a murit mama ei.

Akif o surprinde pe Sureyya cu o ieșire la plajă cu caravana, dar ea înțelege că el vrea doar să se distreze împreună și nu se va despărți de Nebahat.

Asiye și Aybike primesc de la colegi o filmare, dovadă că Sarp a scris pe pereții cantinei ca să le creeze probleme lor și fraților lor.

Sarp se luptă cu ele pentru telefonul în care au filmarea și cade de la etaj.

Citește și: O țineți minte pe actrița ce a jucat în telenovela „Esmeralda”? Leticia Calderon este de nerecunoscut la 56 de ani

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit vineri, 30 august 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Citește și: Cum arată Sumru Yavrucuk, care joacă rolul avocatei Çolpan în serialul „Tablou de familie”, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță înainte de începerea filmărilor! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.