Sărut pasional între Kit Harington și Naomi Scott! Cei doi au fost surprinși pe platourile de filmare

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 nov 2023, 15:53

Sărut pasional între Kit Harington și Naomi Scott! Cei doi au fost surprinși pe platourile de filmare

Sursa: DailyMail

Scene fierbinți între doi actori pe platourile de filmare în Little Venice. Kit Harington și Naomi Scott sunt protagoniștii unui nou film intitulat „Eternal Return”.

Cei doi actori au fost surprinși sărutându-se pasional pe platourile de filmare a noii pelicule, „Eternal Return”.

Sărut pasional între Kit Harington și Naomi Scott

În vârstă de 36 de ani, starul Game of Thrones nu s-a sfiit și a sărutat-o pasional pe partenera sa de film, actrița din serialul Anatomy of a Scandal.

Deși căsătorit cu Rose Leslie, Kit Harington nu a ținut cont de paparazzi și a sărutat-o pe Naomi Scott, în vârstă de 30 de ani.

Citește și: Alpay din producția Melek, în cele mai trăsnite ipostaze pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprins celebrul actor Kaan Çakır

Kit Harington interpretează rolul personajului Virgil, iar Naomi Scott este pe Cass, aceștia având o relație de iubire în film. 

Naomi este căsătorită cu fotbalistul Jordan Spence, iar Kit cu frumoasa Rose Leslie. 

Cei doi actori s-au lăsat purtați de val și au fost surprinși în timp ce se sărutau pe platourile de filmare, scrie DailyMail.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kit și Naomi au filmat toată noaptea scene intense. 

Când va fi lansat filmul „Eternal Return”

Momentan, filmul „Eternal Return”, regizat de Yaniv Raz, este în procesul de pre-producție și nu are o zi de lansare stabilită.

Proiectul filmului este produs de Pictures și va prezenta filmul cumpărătorilor la Festivalul de Film de la Cannes de săptămâna viitoare.

Filmul original este scris și regizat de Yaniv Raz („Sfatul Dr.

Bird pentru poeți triști”).

Pelicula urmărește povestea unei tinere, Cass, care s-a resemnat cu viața sa umbrită de instabilitate emoțională, însă totul se va schimba când îl va cunoaște pe Virgil, un cartograf care face hărți și care o va purta prin locuri imaginare.

Citește și: Detalii inedite din culisele serialului "Promisiunea", ce va avea premiera luni, 13 noiembrie, de la ora 20:00 la Kanal D! Filmările au avut loc într-un vechi conac grecesc restaurant, dintr-o așezare pitorească din Cappadocia

În distribuția filmului este și Jeremy Irons, care îl joacă pe Malcolm. 

Alături de Malcolm, cuplul va încerca să călătorească înapoi în timp pentru a o ajuta pe Cass să poată iubi din nou. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.