Sarutul Roxanei cu grecul Alexander a pus capat definitiv relatiei sale cu Andy? Cei doi fosti iubiti si-au spus vorbe grele si isi doresc sa se evite! Iata cum a trait Andy momentul sarutului buclucas!

Autor: Daniela Iliuta

Roxana si Andy pareau ca au o relatie solida insa obstacolele aparute in ultima vreme au reusit sa ii desparta definitiv.

Roxana si Andy s-au indragostit in cadrul emisiunii "Puterea dragostei", in urma cu trei luni si au trait momente inedite, insa lantul de iubire care parea destul de puternic, a ajuns sa se rupa, dupa ce intre cei doi au intervenit o serie de rasturnari de situatie, care au au atras si multe crize de gelozie. Si apoi totul culminand cu despartirea lor.


Momentul care a dus la destramarea definitiva a celor doi a fost in seara de Gala, cand tanarul grec, despre care se speculase ca s-ar fi indragostit de Roxana a fost adus in
emisiune pentru a vorbi despre relatia lor. Dupa ce a fost acuzata ca nu l-ar fi iubit pe Andy, Roxana a spus care este motivul pentru care l-a sarutat pe grecul Alexander: 

"Tin sa va anunt ca voi astia "curati" care ma jigniti pe mine nu aveti deloc dreptate in ceea ce spuneti si vorbiti ca sa nu adormiti si voi.

Eu m-am sarutat cu acel baiat grec deoarece inainte am fost jignita de Andy foarte rau, el vorbind la randul sau cu multe fete, sa ne intelegem. Am gresit amandoi, indiferent daca unul a gresit mai mult sau mai putin. Nu ajungeam sa ma sarut cu acea persoana daca el nu-mi vorbea cum mi-a vorbit. Nu mai judecati voi un om ca nu aveti niciun drept sa faceti acest lucru.
Tin la Andy in continuare si da, momentan, nu sunt deschisa pentru o alta persoana in a o cunoaste. Da, vorbesc in casa cu toate fetele, toti baietii, dar nu sunt o minge de ping pong sa ma cuplez cu cine vreti voi. Sper ca ati inteles acest mesaj si ca v-am lamurit!"
, a scris Roxana pe o retea de socializare. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Andy pare a fi hotarat sa nu mai dea o sansa relatiei lor si mai mult decat atat i-a cerut Roxanei sa il evite pe cat posibil si sa nu o mai caute pe mama lui la telefon.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.